Carlos Herrera fa el ridícul com mai: "La COPE ha podido saber que Juan Carlos ha decidido no viajar a España por la pandemia porque es persona de alto riesgo". Com es pot fer tant el ridícul? Pilar Eyre va publicar l'exclusiva dimecres a Lecturas com recull EN Blau i ara el fatxa de veu engolada diu el mateix "según ha podido saber COPE". Això és tenir barra i indignitat periodística. Eyre és qui ha donat l'exclusiva i Herrera porta mesos mentint. Mític el seu "El rey viene a España el 12 de octubre". No va aclarir de quin any.

pilar eyre TVE

Pilar Eyre a TVE

Pilar Eyre a TVE: "El rey no vuelve porque no puede volver. Lo sabe desde la Navidad de 2019. Esto del presunto COVID del rey es falso. Mis fuentes no me han fallado nunca. Me dicen 'Es una mentira más de las que se cuentan de Juan Carlos. El rey no ha estado ingresado. Amigos del emérito me desmienten que el rey hasta estado ingresado. Lo ha dado un periódico catalán (el diari Ara) y es absoluta mentira. No és que el medio haya mentido sino que su fuente ha engañado al periodista". No és un corresponsal a Abu Dhabi sinó un periodista d'economia sense diverses fonts. Un pescaclics, que diria el seu diari.

rosa villacastin chochea TVE

Rosa Villacastín menteix sobre Pilar Eyre, TVE

Eyre nega que el rei hagi estat ni tan sols ingressat: "Es falso que lo haya tenido COVID y se haya recuperado. Ni lo tiene ni lo ha tenido. Hace meses que intentamos saber qué pasa en Abu Dabi. Nadie filtra nada. Si la Casa Real lo desmiente hay que creérselo. No se pueden permitir mentir en eso. Y en nada perjudica a Zarzuela que el Rey tenga Covid, si es que lo tuviera, que no lo tiene". Rosa Villacastín repapieja i acusa Eyre de dir que el rei era a Nova Zelanda. Es confon. Ho va publicar Mariàngel Alcázar, com va recollir EN Blau. Villacastín molt malament. Verinosa i falsa.

pilar eyre TVE miro

Gonzalo Miró i Eyre, TVE

Gonzalo Miró coneix la Família Reial: "Me creo que padre e hijo no se hablen, un distanciamiento lógico. Será temporal". Eyre "Se hablan de secretaría a secretaría, ellos no se hablan. Y con la reina Sofía igual. Ni se han comunicado ni se echan en falta. No tienen relación. El rey decía con humor 'Es que la reina ronca'. Habla con poquísima gente". La gran novetat és que a TVE ja parlen de la Corona a la secció rosa del programa de Mónica López. L'últim que ho va fer el van tancar. La Primera Pregunta: Allà Eyre ja va avisar de la veritat fa 3 mesos: el rei no tornarà a Espanya. Ni a morir.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat