Pablo Urdangarín és un dels quatre nets catalans de Joan Carles: Juan, Pablo, Miguel i Irene van néixer tots a Barcelona. Dels quatre fills de la infanta Cristina només ell ha tornat a la seva ciutat. Als 20 anys entrena a les instal·lacions del FC Barcelona fins que trobi equip. Ara que la premsa rosa l'ha retratat passejant per l'Avinguda Pedralbes, ha patit el primer incident. A diferència de la seva cosina defraudadora amb targetes black, Victoria Feedrica, a la que criden "ladrona", Pablo és honrat. Un reporter d'agències li pregunta pel seu avi. El vídeo el recull Antena 3:

pablo urdangarin Antena 3

Pablo Urdangarin a Pedralbes tapant-se, Antena 3 (Clica la foto per veure el vídeo)

-Reporter: "Pablo hola. No te quiero molestar, solo te quiero preguntar si estas Navidades vas a juntarte con tu familia"

-Pablo Urdangarín: "Que no que no, déjame en paz porfa"

-Reporter: "Te hago 4 preguntas y te dejo. Te pregunto por el rey emérito, por tu abuelo y por el desto (sic) fiscal"

-Pablo Urdangarin: "No voy a responder a nada, no hace falta que me sigas. Déjame en paz pesado"

pablo urdangarin solo por BCN Antena 3

pablo urdangarin calle pedralbes BCN Antena 3

Pablo en xandall del Barça a Pedralbes, Antena 3

Urdangarin és un noi esportista, tímid i educat. Algunes webs ultres afirmen que el nebot de Felip "insulta" al reporter. L'única cosa que li diu és "pesado". No té cap responsabilitat en el frau fiscal dels seus avis materns o de la seva tieta Elena o la seva mare Cristina o els seus cosins Marichalar. Tots sis pagaven amb diner negre. Els nets Urdangarin, cap ni un. Ja han patit prou.

pablo urdangarin abraza a Froilán GTRES

Pablo Urdangarin saluda el seu cosí Froilán al carrer, GTRES

Amb Froilán només hi ha una foto plegats com cosins. Les targetes black Pablo no les ha tocat. Per això cap ciutadà de Barcelona li cridará "ladrón". Que el deixin tranquil.