La reina Letícia afronta una crisi sense precedents després de les revelacions de Jaime del Burgo sobre presumptes infidelitats. I atenció, perquè la cosa anirà a més. Del Burgo prepara un llibre en el qual pensa posar més llum sobre aquest assumpte, revelant secrets que fins ara no han sortit a la llum. Fins i tot ha creat la seva pròpia editorial per evitar filtracions i pressions. S'acosta una altra tempesta en Zarzuela amb Letícia en el punt de mira.

Aquesta situació ha generat un gran enrenou tant en l'opinió pública com en la seva vida personal, especialment en la seva relació amb el rei Felip VI, que es troba molt deteriorada. La situació en la parella és insostenible. Felip ocupa el seu temps sempre que pot lluny de Letícia. Fins i tot ha deixat de dormir al Pavelló del Príncep. Passa les nits en els dominis de la seva mare, en el complex de palau, però a 1 km de distància de la reina.

La reina Letícia, en els seus moments més baixos

La reina Letícia mostra signes evidents de tristesa i desolació en les seves aparicions públiques, la qual cosa reflecteix el difícil moment que passa. La falta de suport per part del seu espòs agreuja la seva situació emocional, deixant-la en un estat de profunda desesperació.

Letizia GTRES
Letícia GTRES

"Letícia està en un estat de profunda tristesa. El seu rostre reflecteix un sofriment palpable, i no es percep ni una espurna d'alegria en cap moment. Durant l'esdeveniment, la seva actitud va ser rutinària i distant, sense signes de complicitat amb el rei Felip. És evident que travessa un moment difícil, i la falta de suport per part del seu espòs només intensifica la seva desolació", va comentar Eyre en el seu últim vídeo publicat al seu canal de YouTube, sobre l'aspecte de Letícia durant una inauguració dels Puig celebrada dimecres passat a Barcelona.

La princesa Elionor viatjarà a Madrid per estar amb la seva mare

La preocupació per l'estat de Letícia ha portat la seva mare, Paloma Rocasolano, a intervenir. Paloma ha sol·licitat l'ajuda de la seva neta Elionor perquè acompanyi la seva mare durant aquests moments difícils. Elionor havia reduït les seves visites a Madrid per passar més temps a Saragossa amb els i les cadets de l'Acadèmia Militar de Saragossa i evitar les tensions que arrasen en Zarzuela.

Reina Letícia i princesa Leonor GTRES
Reina Letícia i princesa Elionor GTRES

La relació entre mare i filla està tocada. La fredor és present. La princesa està molt dolguda amb la seva mare. Tot i així, si no hi ha canvi de plans, s'espera que Elionor viatgi a Madrid aquest cap de setmana per estar al costat de la seva mare i oferir-li la seva companyia en aquests moments complicats. I, de passada, aprofitar per sortir amb els amics de la capital.