El recent escàndol desencadenat per les revelacions explosives de Jaime del Burgo ha sumit la monarquia espanyola en una voràgine d'especulacions i tensions. Les afirmacions sobre un presumpte affaire entre l'autor i la reina Letícia han agitat els fonaments de la Casa Reial, deslligant una cascada d'esdeveniments que amenacen de canviar el curs de la història monàrquica a Espanya.

Jaime del Burgo, decidit a treure a la llum els detalls de la seva relació amb la reina Letícia, ha adoptat mesures extremes per garantir la publicació del seu llibre autobiogràfic, titulat I res més que la veritat". Creant la seva pròpia editorial, 12co Books i 12co Llibres, es proposa d'eludir qualsevol intent d'interferència o pressió externa. Aquest moviment estratègic no només busca salvaguardar la integritat del seu relat, sinó també assegurar que l'obra assoleixi una àmplia audiència, amb traduccions disponibles en diversos idiomes i una distribució tant en format físic com a digital.

Jaime del Burgo xarxes
Jaime del Burgo xarxes

Zarzuela relega a Letícia a un segon pla en la monarquia

Mentrestant, al si de Zarzuela, s'orquestra una campanya per relegar la reina Letícia a un segon pla, en un intent per contenir l'escàndol i preservar l'estabilitat de la monarquia. La consort es troba sumida en un dels seus moments més foscos des del seu ascens al tron, enfrontant una disminució significativa de la seva influència i una greu erosió de la seva imatge pública. L'estratègia adoptada pels alts càrrecs de la Casa Reial consisteix a projectar Letícia com un vestigi del passat, mentre s'exalta la figura del rei Felip i, sobretot, de la princesa Elionor, presentada com el futur de la institució.

POrtada HOLA! amb Leonor
POrtada HOLA! amb Leonor

La pressió de Zarzuela té repercussions en Letícia

Aquest intent de marginació ha deixat la seva empremta en la reina Letícia, el neguit de la qual es reflecteix en cada una de les seves aparicions públiques. Recentment, durant la inauguració d'un edifici a Barcelona, les càmeres van captar una imatge ombrívola i taciturna de la consort, en marcat contrast amb el seu habitual caràcter enèrgic i compromès. Pilar Eyre, reconeguda periodista especialitzada a la casa reial, va analitzar en detall aquest esdeveniment al seu canal de YouTube, parlant d'un vídeo privat que dona llum sobre l'estat emocional de Letícia. Va quedar clar que la campanya de Zarzuela està tenint efectes en la consort. I que el rei, seguint les instruccions dels alts càrrecs, tampoc no té ponts amb la reina. Ja ningú no dona suport a Letícia.

"Un amic meu m'ha enviat un vídeo privat que mostra a Letícia en un estat de profunda tristesa. El seu rostre reflecteix un sofriment palpable, i no es percep ni un llampec d'alegria en cap moment. Durant l'esdeveniment, la seva actitud va ser rutinària i distant, sense signes de complicitat amb el rei Felip. És evident que travessa un moment difícil, i la falta de suport per part del seu espòs només intensifica la seva desolació", va comentar Eyre en el seu vídeo, transmetent la preocupació que suscita el benestar emocional de la reina entre el públic.