La princesa d'Espanya festeja amb un noi. Aquesta notícia és possiblement la bomba del cor més esperada per tota la premsa rosa i per això resulta estrany que una exclusiva d'aquest volum la doni un petit diari argentí semi-desconegut anomenat Caras: Descubren que la princesa Leonor de España tiene novio. El cos de la  notícia es limita a afirmar: "La reina Letizia habría puesto el grito en el cielo al enterarse que su heredera sale con un compañero de clase, perteneciente a una de las familias más acaudaladas de Madrid". L'ús del condicional ja revela que no donen credibilitat al que s'ha publicat a Espanya a un mitjà de Barcelona.

elionor tapada GTRES

GTRES

Els argentins posen més pa que formatge: "El afortunado joven tendría una acaudalada posición económica y ya habría sido visto disfrutando de los lugares más lujosos y exclusivos de Madrid. Es que al parecer el joven -de quien por el momento no trascendió la identidad- sería miembro de una de las familias más acaudaladas de la capital española". La sobredosi de condicionals embafa. Però el fet que la publiqui un digital sud-americà fa que alguns mitjans espanyols se'n facin ressò com Telecinco, Semana o Marca. Tot ve d'una publicació d'un digital català: Diario Gol.

peñafiel

Cuatro 

Jaime Peñafiel sosté a Cuatro el que és evident: "Es una noticia ridícula, Leonor no se relaciona con nadie fuera del colegio. Es una invención". El diari argentí diu que ha tret la notícia inventada de Diario Gol en un text signat per un periodista que ningú no sap si existeix, un tal Julián Carrasco: "Cuentan que parece ser que a Leonor le gusta un chico que va a su clase. Un chico del que todo lo más VIP de Madrid ya habla". Tot és inventat i la notícia és falsa. Però diferents mitjans piquen i Leonor és Trending Topic.

elionor bebe nado en braços GTRES

GTRES

Queden anys perquè l'hereva sigui vista festejant amb un noi, o amb una noia. Si Letícia manté la filla gran tancada a pany i clau, serà difícil que tingui parella mentre sigui una adolescent a punt de fer 15 anys. El nen que sosté en braços és el d'uns pastors. La successió haurà d'esperar.