Elionor farà 18 anys passat l'estiu i el Govern ja està preparant la seva posada de llarg: prometre la Constitució i discurs al Congrés dels diputats. S'espera que quan la princesa torni de Gal·les a l'estiu s'incorpori a l'Exèrcit per fer algun tipus de servei militar. En realitat quatre fotos vestida de soldat com a futura cap de les Forces Armades. I començarà una carrera universitària, se suposa que a una Universitat pública espanyola. Tot a punt ja per la princesa adulta, major d'edat i sense mitjancers en la successió. Si avui morís el rei Felip la cap de l'Estat seria Letícia per mandat constitucional com a regent, però quan Elionor faci els 18, la cap de l'Estat serà ella, si falla el rei.

Princesa Leonor GTRES
Princesa Elionor GTRES

Elionor adulta a tots els efectes, reina, cap de l'Estat, cap de les Forces Armades... però una nena a efectes de Letícia. El ferri control de la mare i de la Zarzuela han impedit que la casi adulta Elionor es permeti el més mínim canvi de look. Sempre igual, amb aquells cabells llargs d'eterna adolescent. Ni un trist tint, metxa o tall. Amàlia d'Holanda, princesa coetània d'Elionor acaba de dir a la ZaRzuela; no sigueu tan carrinclons. Així és la nova Amàlia:

Amàlia de Holanda pelo mostaza GTRES
Amàlia d'Holanda cabells mostassa GTRES

La princesa i hereva dels holandesos està evidenciant que Elionor no sap com ser princesa abans dels 20 anys a Europa. Mentre Elionor es manté com una nena, tancada i discreta, Amàlia aprofita un viatge oficial al Carib amb els reis, Guillem i Màxima, per tenyir-se els cabells de mostassa molt pujat. I el millor és que li escau molt. Contra el look apagat dels primers dies al Carib, l'estilista reial ha decidit apostar fort per un canvi de look de la princesa de 19 anys. Qui no s'arrisca no pisca. I Amàlia arrisca i guanya. Té una imatge difícil, més sensible que Elionor, per mides, aspecte i post-adolescència. Però se sap treure partit. I tot improvisat al viatge oficial

AMÀLIA AL CARIB SENSE TENYIR

Amalia Holanda tortuga GTRES
Am+alia d'Holanda torna una tortuga al mar GTRES

AMÀLIA CARIB AVUI

Amalia Holanda mostaza total look GTRES
Amàlia d'Holanda mostassa total look GTRES

Amàlia de mostassa total look, la llarga cabellera i el vestit jaqueta. Impecable, lluminosa, brillant i canviada d'un dia per l'altre aprofitant les mil fotos al Carib. Com qualsevol dona de 19 anys. Elionor amb gairebé 18 no es toca un pèl del cap sense l'assentiment de la Casa Reial, que per no tenir, no volen ni Instagram oficial. Twitter i gràcies. A Holanda van en avió i a Espanya en metro. A Vanity fair, la revista de referència del bon gust, escriuen: "Tanto Amalia como sus padres han vestido de traje. La heredera ha demostrado que puede lucir un estilismo formal sin dejar de hacer gala del estilo boho que tanto ha marcado sus looks durante el viaje caribeño. Para empezar, su traje era de un tono mostaza, con un tejido ligero y con un corte relajado, más juvenil". Els falta afegir "Más juvenil... que Leonor". Amàlia preparada per regnar mentre Elionor juga a les casetes.