A Europa hi ha tres rangs de royals: la Família Reial anglesa, impecable al primer lloc, les monarquies nòrdiques (Noruega, Suècia, Dinamarca, Holanda i Bèlgica) molt serioses, i l´única monarquia del sud, els borbons. Zarzuela no perd oportunitat de fer el ridícul d'imatge, quedant sempre carca, xarona i casposa. Un emèrit fugit i delinqüent, una emèrita banyuda consentidora, dues filles divorciades i maleducades, nets sense ofici i una imatge antiga. Zarzuela es nega a entrar al s. XXI. En ple 2022 no tenen ni compte d'Instagram, com fan la resta de monarquies. Tot i això, les Cases Reials europees es miren de cua d'ull per veure com actuar en públic. I queda clar que l'espanyola és a la cua en imatge. El gran aparador de cada monarquia són les futures reines, les princeses. I Elionor té un problema d'imatge:

Leonor Mallorca sin diente GTRES
Elionor Mallorca sense dents GTRES
Leonor cara impostada GTRES
Elionor amb la cara impostada GTRES

EN Blau ja va explicar que la princesa té un problema bucal, no li creixen les dents laterals. Res que no se solucioni a cal dentista però s'esperen per fer-li una boca nova. El que la princesa no acaba de resoldre bé és la mida dels cabells i el pentinat. En les últimes imatges de l'estiu lluïa una melena llarguíssima, excessiva per una princesa europea, que li arribava fins a les aixelles. Un cabell que sense recollir era massa infantil. L'adolescent és a pocs dies de fer 17 anys, aquest mateix mes d'octubre, i queda clar que un nou look capilar li escau més que l'actual desendreçat. Una altra princesa hereva, Elisabet de Bèlgica, ha optat per un tall radical de cabells molt més adient a la seva edat i condició. Una decisió d'Estat, el nou look de la princesa dels belgues. Així era i així és:

ELISABET DE BÈLGICA CABELLS LLARGS:

princesa elisabet belgica gtres
Elisabet de Bèlgica, GTRES

ELISABET DE BÈLGICA CABELLS CURTS:

Elisabet de Bélgica corto GTRES
Elisabet de Bélgica corto GTRES

La fill dels reis Felip i Matilde té 20 anys i ja li convenia un canvi de look per deixar enrere la imatge adolescent. A la seva edat ha optat per un tall més adult que li atorga una imatge molt més royal i menys infantil, un gest formal d'una monarquia conscient que la Corona és imatge. Cada pas de l'hereva està estudiat al mil·límetre, les fotos fent el servei militar en són un bon exemple. Elisabet creix mentre Elionor està ancorada als 14 anys, vestida de nina i amb un look inhabitual entre les seves companyes princeses hereves. Les comparacions són odioses:

elionor pintada primer plano GTRES
Elionor melena, GTRES
Elisabet de Bélgica pelo corto GTRES
Elisabet de Bèlgica cabells tallats GTRES

Fins i tot la més royal de les revistes, Hola, destaca l'encert d'Elisabet dels belgues: "Ha decidido dejar atrás su imagen más dulce y aniñada para afianzar su madurez con un corte de pelo radical. Ha dado un pasó más, sumándose a la tendencia del midi que se ha puesto tan de moda esta temporada". A Europa són cinc les princeses que seran reines en els propers anys, totes més modernes que Elionor: Elisabet de Bèlgica, Amàlia d'Holanda, Íngrid de Noruega i Stelle de Suècia. Zarzuela s'espera. D'aquí a un any Elionor serà major d'edat i als 18 la seva imatge començarà a ser habitual cada dia als Telediarios. Parla català, anglès i àrab, però la seva imatge requereix una posada a punt. No el tipus de posada a punt de Letícia. El bisturí lluny.