El rei Joan Carles ha tingut centenars d'amants en 83 anys. Les més famoses són Corinna, Marta Gayá i Bárbara Rey. La primera l'ha demandat judicialment, la tercera el va extorsionar amb vídeos practicant sexe a casa de la vedet, segons el director del CNI. La mallorquina és la més discreta però, segons s'ha publicat, també cobrava del rei: 2 milions d'euros.

A Telecinco només hi ha un programa que s'atreveix a posar-les a totes les VIPS amb nom, cognoms i cartells d'altura real. El Viva la vida dels caps de setmana les ensenya sense complexos i afegeix a Antonia Dell Atte, Paloma San Basilio i Anne Igartiburu.

samants rei joan carles T5

Amants del rei a Viva la vida, Telecinco

La bomba l'ha deixat anar el mateix programa aquest diumenge: una nova famosa espanyola a qui el rei va voler endur-se al llit i, segons un dels seus amics, ella s'hi va resistir.

És Enrique del Pozo qui explica que Joan Carles volia tenir d'amant a Bibiana Fernández, aleshores Bibi Andersen.

bibiana fernandez apaisada  GTRES

joan Carles ulleres sol GTRES

Bibiana Fernández, rei Joan Carles, GTRES

Enrique del Pozo ho diu clar a Telecinco: "Hay una cosa que es cierta: primeros Goyas en Madrid yo iba con Bibiana Fernández. El rey da órdenes que Bibiana vaya al palco y Bibiana no se acerca. El target de morbo sexual del rey era Bibiana Fernández.

Llegó a tal extremo que una amiga mía del PSOE me preguntó '¿Cómo podríamos reunir a Bibiana Fernádnez y el rey?'. La tenía metida aquí. Quería hacerle el amor, conquistarla, era su target sexual. Ella os confirmará que es cierto".

enrique del pozo t5

emma garcia Telecinco

La cara d'Emma García en sentior la notícia, Telecinco

Emma García no dona crèdit i els diu als primers de públic que van al plató en mesos "No os quejaréis". Kiko Matanoros i l'equip: "Esto es un exclusivón, podríamos decir 15 nombres de carrerilla pero este no se sabía. La historia no se dio porque a Bibiana no le gustaba el rey, era una gran señora. Estuvo 4 ó 5 años intentando conquistarla".

El rei Joan Carles va anar amb la seva dona Sofia el primer any dels Goya, l'any 1987: el rei tenia 50 anys i Bibiana 33 anys.

jc goya tve

bibiana fernandez gtres

Joan Carles i Sofia als Goya 1987, Bibiana Fernández ara, GTRES

Una altra amant VIP del rei emèrit. La mateixa Bibiana aclarirà si van arribar a consumar però cada dia que passa hi ha una nova famosa que entra en una llista més llarga que la dels reis gots, la d'amants del rei.

-----

Viva la vida es va quedar a gust fa uns mesos parlant d'altres amants possibles que ja havien aparegut a l'estranger segons va recollir En BlauSara Montiel o Pilar Eyre, ambdues desmentides pel mateix programa.

En canvi donen les pistes d'una famosa presentadora espanyola de TVE. "Muchas han sido las que se han relacionado con el rey como la que le atribuyó Pilar Eyre con la periodista Anne Igartiburu". I expliquen l'anècdota que la reina Sofia va preguntar a Terelu Campos per la presentadora de Corazón corazon perquè s'ensumava que era amant del seu marit.

anne igartiburu GTRES

Anne Igartiburu, GTRES

Reconeixen al programa aquesta nova amant de Joan Carles: Anne Igartiburu"Falta algún nombre pero no se puede decir. Hay una periodista muy conocida, muy guapa y no es Pilar Eyre. Tiene un corazón muy grande".

Juguen amb el nom del programa a TVE d'Anne Igartiburu, Corazón corazón. Una endevinalla absurda ja que el mateix programa Viva la vida havia emès imatges d'Igartiburu pocs minuts abans assenyalant-la com amant del rei. Ara té 52 anys però la relació s'hauria mantingut fa anys quan era més jove.

El programa de Telecinco es mulla com cap altre no havia fet abans i destapa d'on li ve a Felip enamorar-se d'una presentadora de TVE. Felip tria Letizia Ortiz del Telediario i el seu pare s'allitava, potser alhora, amb una altra presentadora de la mateixa cadena Anne Igartiburu. O de Bibana que també presentava les gales del dissabte a la nit amb Carlos Herrera a TVE. Trien nòvia posant la tele.