Els escàndols de la Casa Reial espanyola tenen a veure amb dos motors del món: el sexe i els diners. En el cas del rei Joan Carles es barregen contínuament. La fiscalia suïssa no és tan dòcil com l'espanyola i es nega a arxivar les investigacions sobre l'amant Corinna i el ciutadà Juan Carlos de Borbón pels milions defraudats, evadits i d'origen fosc.

La tradició ve de lluny. Joan Carles ha tingut sempre incontinència sexual i l'amant més coneguda durant anys va ser la vedet, casada amb un domador de lleons, Bárbara Rey.

barbara rey GTRES

Bárbara Rey  amb ulleres fosques, GTRES

5496

Roca Editorial

Ara un llibre imprescindible de Roca Editorial en dona les claus: El jefe de los espías. El volum treu a la llum l'arxiu secret d'Emilio Manglano, conseller del rei i director del CESID durant 14 anys. Era el cap de l'espionatge, l'home més informat d'Espanya. Ho sabia tot. I ho va documentar tot.

Bárbara Rey feia xantatge al seu amant i aleshores cap de l'Estat amb unes cintes de vídeo gravades a casa seva. En tenia arreu, una dins el monitor de la tele, una altra a l'habitació enfocant el llit.

El rei Joan Carles explica a Manglano: "Fui a almorzar con la Parienta, Bárbara Rey. Tuve algún gesto con ella. Le toqué un pecho. Una semana después llamó a Zarzuela diciendo que tiene fotos de eso. Pide 100.000 dólares"

Bárbara Rey de joven amante Juan Carlos GTRES

Bárbara Rey als anys 70, GTRES

L'administrador de Zarzuela passa comptes amb el cap de la Intel·ligència, Manglano, i li confessa que paga l'extorsió: l'equivalent a 150 mil euros de l'època: "He dado 25 millones de pesetas a Bárbara Rey. Le daré más. Tenemos que ocuparnos de su contrato en TVE. El acuerdo con Bárbara tiene el OK de la jefatura del Estado y del presidente del Gobierno, Felipe González".

La vedet acaba tenint programa a TVE, pagat també per l'Estat, i uns emissaris de Mario Conde i Javier de la Rosa, amics íntims del monarca, li ofereixen aleshores a l'amant del rei 24 milions d'euros: "4000 millones de pesetas y residencia en el extranjero".

joan Carles ulleres sol GTRES

Joan Carles amb ulleres fosques, GTRES

Bárbara Rey estava en mala situació econòmica i la seva modista Hortensia era la inductora: "Tiene 3 vídeos tomados en su casa, cámaras ocultas en el comedor y dos en la cama. Se oye todo. Para Juan Carlos Bárbara pasa a ser la Pariente, en alusión a su apellido coincide con el jefe del Estado. La prensa sensata está controlada".

"Mario Conde tiene la cinta, se publicará en una revista alemana y luego en El Mundo de Pedro J. Ramírez". Finalment s'arriba a un nou acord amb la vedet: "100 millones de entrada y 50 al año en porciones mensuales durante 10 años. Lo paga el CESID". Total 600 milions de pessetes de 1997 amb Aznar a Moncloa, 3,6 milions d'euros.

joan carles peto dona GTRES

Joan Carles besa una dona, GTRES

Manglano ho sabia tot. El rei Joan Carles sobre els gendres: "Mi yerno Marichalar es un gilipollas. El novio de Cristina bien. Se casan en Barcelona. Ha habido que cambiar la homilia del obispo Ricard Maria Carles, hablaba de la identidad catalana".

Un llibre demolidor contra la Corona, devaluada fins al ridícul. Una casa de barrets i sense mestressa. només ho explica al premsa "no sensata".