La Caixa tornarà a ser el màxim accionista de Colonial, després d'un acord entre ambdues empreses que inclou el pagament de 350 milions i el traspàs de vuit immobles a la socimi. El seu president, Juan José Brugera, va aconseguir el suport de tot el consell d'administració, on estan representats els principals accionistes, i a més, Colonial podrà créixer, ja que va anunciar també un nou pla d'inversions. És una gran notícia per a la immobiliària.

Jaume Guardiola

Jaume Guardiola

A vegades s'ha retret al Cercle d'Economia que no es pronunciï en ocasions importants a nivell polític i social o que no sigui prou clar. Aquest dijous sí que ho ha estat Jaume Guardiola, que ha demanat als polítics catalans "lideratge i ambició", però, sobretot, que es posin d'acord per evitar una repetició electoral. El Cercle fa la propera setmana la seva reunió anual, que dedicarà a la productivitat, un dels grans reptes de l'economia espanyola.

Teresa Ribera

Teresa Ribera

La vicepresidenta de Transició Ecològica és a pocs dies de començar la campanya com a candidata del PSOE a les eleccions europees del 9 de juny. El seu últim regal a les energètiques espanyoles és endarrerir l'opa de Criteria i Taqa sobre Naturgy, que solucionarà el problema accionarial a la companyia, on els fons que controlen el 41% busquen una sortida. Teresa Ribera, de fet, és en part artífex de l'esmentat problema, ja que va vetar el projecte Géminis de Naturgy, que els hi hauria donat sortida.