Elisava farà un salt a la tardor. L'escola universitaria obrirà a Madrid la primera universitat d'Espanya enfocada, exclusivament, a formar emprenedors en l'àmbit de les indústries creatives, amb quatre màsters. El director general d'Elisava, Javier Peña, argumenta que aquest model educatiu aborda els reptes contemporanis de les corporacions que han d'interrelacionar les noves tecnologies amb els valors de la societat cada vegada més preocupada pels canvis globals, com el canvi climàtic.

Joaquim Agut

Joaquim Agut

La multinacional del sector del joc i el lleure Cirsa es prepara per sortir a Borsa. La companyia que dirigeix Joaquim Agut ha contractat els serveis de la banca d'inversió per analitzar el seu salt al parquet en els propers mesos. El fons d'inversió nord-americà Blackstone, propietari de la companyia des del 2018, ha confiat la possible operació a Deutsche Bank, Barclays i Morgan Stanley. La valoració de l'empresa podria duplicar el preu de l'esmentada operació.

Cani Fernández

Cani Fernández

La presidenta de la CNMC no es pot pronunciar sobre la fusió del BBVA i el Sabadell. Primer, perquè no té sobre la taula cap proposta formal, per la qual cosa no ha de fer encara cap dictamen. I segon, per la prudència que ha de tenir un regulador. Però precisament per això, Cani Fernández hauria d'evitar també declaracions ambigües i malinterpretables, com les d'aquest dimecres, quan ha dit que "no necessàriament més entitats significa més competència", en les que sembla que prengui partit.