El fabricant català de la marca Taurus ha iniciat a Terrassa la producció de Mycook Next, la innovadora versió del seu robot de cuina, amb una inversió de 30 milions d'euros, en tres anys. El director general de la firma, Enric Tria, ha explicat a ON ECONOMIA que "el saber fer de la companyia permet fabricar productes de petit electrodomèstic a Catalunya amb uns alts nivells d'innovació i qualitat". En aquesta nova generació d'aparells per a la llar "vindran nous productes que també es fabricaran a Terrassa, sigui amb innovacions dels actuals o amb noves versions." La marca consolida el seu producte com una competència seriosa i catalana a Thermomix i ho fa des de Catalunya.

Thomas Glanzmann

Thomas Glanzmann

Temps de remodelació en Grifols. Poc després d'anunciar un ERO per millorar la competitivitat, han anunciat el nomenament de Thomas Glanzmann, que ja era president executiu, com CEO, i deixant sense poder executiu els membres de la família Grifols. En espera que es coneguin els resultats del primer trimestre aquest dimarts, es podrà veure quina és l'estratègia de Glanzmann en una de les farmacèutiques més grans d'Espanya.

Pedro Sánchez

Pedro Sánchez

El Govern de Pedro Sánchez, i més concretament el ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, obren ara la porta a eliminar o modificar els permisos golden que concedeixen residència a extracomunitaris que comprin una casa o inverteixin en una empresa. Encara que és una mesura justa, arriba després que Irlanda i Portugal ja hagin retirat aquest tipus de visats i un any després que la Comissió Europea presentés un informe molt crític amb aquests permisos. En la línia dels anuncis grandiloqüents en polítiques d'habitatge, podria semblar que Sánchez ha esperat a l'any electoral per dur a terme moltes polítiques.