El Mobile World Congress (MWC) se celebra a les instal·lacions de Fira Barcelona del 26 al 29 de febrer d'enguany. Es tracta del congrés més important i influent de la indústria de la connectivitat, la tecnologia mòbil i altres innovacions del sector, i és una oportunitat única per explorar tots els avenços i les novetats amb les companyies més reconegudes a escala internacional. El lema Future First guiarà totes les conferències, i destaca la urgència d'unir indústries, continents, tecnologies i comunitats per fer realitat el potencial del futur.

📅 Guia imprescindible del Mobile World Congress 2024 de Barcelona
 

🎟️ Entrades per al Mobile World Congress 2024: preus i com aconseguir-les
 

L'agenda aborda sis subtemes que reflecteixen les últimes tendències i tecnologies: "5G and Beyond", "Connecting Everything", "Humanising AI", "Manufacturing DX", "Game Changers" i "Our Digital DNA". Els esdeveniments de l'escala del MWC Barcelona atrauen inevitablement actors dolents que intenten aprofitar-se. L'organització aconsella a tots els expositors i assistents que estiguin atents, especialment quan es tracta de rebre correus electrònics falsos que afirmen oferir llistes d'assistents (que són simplement estafes de pesca derivades d'una combinació d'informació pública i conjectures de rastreig de pantalla i no el resultat d'un accés no autoritzat als sistemes GSMA: les "dades" que proporcionen aquestes empreses són predominantment adreces de correu electrònic aleatòries, potencialment fictícies, sense connexió amb persones que han assistit/estan assistint al MWC).

Els controls es reforcen, Així doncs, per intentar trobar gent a qui vendre les seves llistes sense valor, els spammers escanejaran les xarxes socials a la recerca de notícies sobre quines organitzacions assisteixen al MWC. A continuació, repassaran la informació disponible públicament per localitzar o endevinar les adreces de correu electrònic de les persones que treballen per a aquestes empreses. GSMA es pren molt seriosament la privadesa dels assistents i asseguren que mai vendran dades personals a ningú ni permetran que un tercer ho faci en el seu nom. Si una empresa sospitosa us aborda o teniu cap pregunta, disposen d'un equip d'atenció al client.

Un cop arribis allà, cal tenir un mapa clar de tot l'espai. D'entrada, quins són els horaris d'obertura?

Zones d'exposició

Als pavellons 1, 4, 5, 6, 7 i plaça del Congrés. L'horari següent també s'aplica a les sales de reunions situades dins d'aquestes sales.

Dilluns 26 de febrer de 07:00 - 20:00 per a expositors (abonament amb accés en horari ampliat) i de 08:30 - 19:00 per a visitants.

Dimarts 27 de febrer de 07:00 - 20:00 per a expositors (abonament amb accés en horari ampliat) i de 08:30 - 19:00 per a visitants.

Dimecres 28 de febrer de 07:00 - 20:00 per a expositors (abonament amb accés en horari ampliat) i de 08:30 - 19:00 per a visitants.

Dijous 29 de febrer de 07:00 - 16:00 per a expositors (abonament amb accés en horari ampliat) i de 08:30 - 16:00 per a visitants.

Zones d'hostaleria

Aquests horaris d'obertura s'apliquen a les àrees següents:

  • Passeig superior
  • Sala híbrida: pavelló 3
  • Sala d'acollida: pavelló 2
  • Sales de reunions a CC1
  • Sales de reunions executives
  • Sales de reunions de la plaça del Congrés