Les entrades al Mobile World Congress ofereixen diferents opcions per escollir la més adient per a cada perfil. Així doncs, podeu triar la combinació ideal de funcions del passi que s'adapti a les vostres necessitats i a les de la vostra empresa, des de l'accés Discovery fins a l'experiència VIP completa. Tingueu en compte que tots els passis us donen accés a 4YFN, l'esdeveniment d'inicis que celebra els deu anys d'impulsar les startups el 2024.

📍 Guia imprescindible del Mobile World Congress 2024 de Barcelona
 

📅 Mobile World Congress 2024: horaris i dates del MWC de Barcelona
 

Passi de l'exposició Discovery

Permetrà descobrir l'esdeveniment de connectivitat més gran del món i 4YFN, el d'inici d'aquest MWC. L'abonament per als assistents per accedir a tota la sala d'exhibició del MWC, és a dir, més de 2.400 empreses mundials importants que exhibeixen en 240.000 metres quadrats. A més, tens accés al nostre esdeveniment d'inici 4YFN, ple d'idees noves i innovacions, cimeres d'indústries adjacents. Aquest té un cost de 879 euros i s'ha de sumar el 10% de l'IVA que queda per 966,90 euros.

Aquest inclou: accés al ja citat esdeveniment d'inici 4YFN, ple d'idees noves i innovació, cimeres d'indústries adjacents i una línia de més de 350 ponents influents.

Passi de conferència del líder

Sense cap mena de dubte, és el més popular. Informa't i connecta't per fer negocis amb els més grans decisors del món. Aquest inclou totes les funcions del Discovery Exhibition Pass, juntament amb l'accés a totes les conferències del MWC, sessions de conferències del MWC, tallers i el més alt nivell de networking a la sala VIP. També us beneficiareu d'una sèrie d'informes GSMAi, que us ofereixen un coneixement i una anàlisi en profunditat. A més, una xarxa millorada i un servei de reserves de restaurants in situ. Aquest té un cost de 2.199,00 i aplicant el 10% de l'IVA queda per 2.418,90 euros.

Aquest inclou: accés a totes les sales de conferències del MWC Barcelona, ​​amb més de 35 conferències de CEO, més de 330 ponents i més de 49 sessions de conferències. Accés al nostre esdeveniment d'inici 4YFN, ple d'idees noves i innovació, cimeres d'indústries adjacents i una línia de més de 350 ponents influents.

Passi VIP

Quan cada minut del teu temps compta. Segella l'oferta amb un estil de 5 estrelles. Inclou totes les característiques de l'abonament per a conferències del líder, totes les conferències del MWC, sessions de conferències del MWC i el màxim nivell de networking a la sala VIP. A més, privilegis VIP exclusius a cada pas del camí: des de viatjar al lloc amb estil i deixar-se a l'entrada VIP fins a allotjar-se als millors hotels. El preu és de 4.899 euros i amb el 10% de l'IVA suma un total de 5.388,90 euros.

Aquest inclou: accés a totes les sales de conferències del MWC Barcelona, ​​que inclouen més de 35 conferències de CEO, 330 ponents i més de 55 sessions de conferències. Accés al nostre esdeveniment d'inici 4YFN, ple d'idees noves i innovació, cimeres d'indústries adjacents i una línia de més de 350 ponents influents. Seients prioritaris a les conferències magistrals. Participació exclusiva dels ponents in situ.  

Tot això és per al públic general. Una altra cosa són els expositors, partners i patrocinadors. També la premsa i mitjans de comunicació i, en darrer terme, els membres de la mateixa GSMA. Tot es pot adquirir a través del portal web oficial ja que recomanen, precisament, no anar a través d'altres pàgines perquè tenen molt identificat que el frau per accedir al Congrés es dispara. La pàgina és aquesta: https://www.mwcbarcelona.com/passes.