El despatx d'advocats Andersen reforçat l'equip professional de l'oficina de la firma a Barcelona amb les incorporacions de Fernando Redondo com Of Counsel en l'àrea de processal i concursal i a Vanessa Sánchez com a directora en el departament de laboral. La firma ha destacat que aquestes incorporacions són part de l'important esforç per mantenir-se com un actor fonamental del mercat legal català i oferir "un servei al màxim nivell en totes les branques del dret a cada una de les places en les quals tenim presència". El despatx de Barcelona, que dirigeix Juan Ignacio Alonso Dregi, ha assumit diversos projectes de pes i alt impacte per a la capital catalana. Entre ells, Andersen s'ha convertit en l'assessor legal exclusiu per als organitzadors de la Copa Amèrica de Vela, que se celebrarà a Barcelona, el 2024.

"La nostra aposta per Barcelona i Catalunya és molt important i estem tenint uns resultats extraordinaris", ha subratllat Morote. Dins d'aquesta estratègia, el despatx va inaugurar el maig de 2023 una nova seu a Barcelona per duplicar el seu espai fins als 1.000 metres quadrats. Ubicada a l'emblemàtic edifici Beethoven, situat a l'avinguda Diagonal, i que va ser la primera seu de l'antiga Arthur Andersen a Barcelona. A Espanya, el despatx ha multiplicat els seus números en cinc anys, en passar d'un pressupost de 13 milions el 2017 fins als més de 50 milions de pressupost de 2023. El 2022, tenia un equip de 350 persones en l'organització i una facturació de més de 40 milions d'euros.

En un comunicat, la consultora ha informat del perfil i la trajectòria dels professionals que es van afegir a l'equip humà de la firma. Fernando Redondo és llicenciat en Dret i, també, doctor en Dret per la Universitat de Barcelona. Durant els seus més de 25 anys de trajectòria professional, s'ha especialitzat en Dret Concursal i Preconcursal, assessorant en nombrosos concursos de creditors i situacions de preinsolvència, reestructuracions empresarials i adquisició de companyies i actius d'empreses en situacions especials. Així mateix, té una extensa experiència com a administrador concursal i mediador mercantil, i ha estat nomenat en qualitat d'administrador concursal de més de 100 concursos des de 2008 repartits entre Barcelona, Girona, Tarragona i Madrid.

Per la seva part, Vanessa Sánchez és Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Advocacia per l'ISDE. Compta amb una trajectòria professional de més de 20 anys, en els quals ha treballat en totes les àrees relacionades amb el Dret Laboral i Seguretat Social, amb àmplia experiència en contractes de treball especials d'alta direcció i en la confecció de clàusules específiques per a aquest tipus de contractes. Prèviament, ha treballat a Deloitte i Garrigues.