El grup Sorli ha comprat el cèntric edifici de Seat de plaça Cerdà, al costat d'un dels establiments de la cadena de supermercats de 1.200 metres quadrats, per invertir 7 milions en la remodelació dels espais i disposar del primer centre esportiu Sorli Sport a la ciutat de Barcelona. L'edifici que ha adquirit té una superfície de 2.000 metres quadrats. Està previst que l’obertura de l’equipament tingui lloc el mes de juny de 2024 i crearà 12 llocs de treball. 

El nou Sorli Sport estarà equipat amb màquines d’última generació, oferirà activitats dirigides (cycling, ioga, tonificació, funcionals grupals...), tindrà àrees d'entrenament personal, fitness, cal·listènia i serveis pel benestar (spa, nutrició, estètica i fisioteràpia). El centre esportiu disposarà d’aparcament gratuït, i funcionarà de dilluns a divendres de 7 h a 22.30 h, dissabtes de 9 h a 21 h, i diumenges i festius de 9 h a 14.30 h.

El projecte respon al nou concepte d'establiments de la cadena que vol potenciar les zones de nutrició i benestar combinant l'oferta de productes d'alimentació amb els serveis per a la pràctica de l'esport. De fet, el de Barcelona serà el sisè dels centres Sorli Sport que integren el concepte d’espai esportiu i supermercat. Els centres actuals estan ubicats a Badalona, dos a Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt i Sitges. En paral·lel, la cadena seguirà ampliant el nombre d'establiments i plataformes de distribució al territori català. 

El grup de distribució que dirigeix Josep Figueras vol ser un referent de la salut, de l’exercici físic i de la bona alimentació. Aquests nous equipaments integrals, on els usuaris podran trobar totes les facilitats per gaudir d’un entrenament complet, reafirmen l'aposta pel benestar físic i mental. 

La cadena de supermercats Sorli va iniciar-se en el sector esportiu ara fa 10 anys amb l’obertura del primer Sorli Sport a Sant Vicenç de Montalt (Barcelona) i porta ja invertits 16 milions d’euros en aquesta línia de negoci que completa la seva oferta d’establiments d’alimentació. La seva és una aposta molt diferenciada dins de les cadenes de la gran distribució i respon a la idea de convertir-se en un referent de la salut, de l’exercici físic i de la bona alimentació. El grup, que té els seus fonaments en una botiga de queviures del Poblenou, allà pel 1923, suma prop de 2.000 treballadors, 105 supermercats, 15 cafeteries, 5 centres esportius Sorli Sport, 3 benzineres Sorli Go, 2 restaurants, i un centre comercial exclusiu (Sorli Emocions) que inclou un hotel de 4 estrelles.