La banca celebra el seu propi Black Friday oferint als clients préstecs preconcedits, fraccionar compres sense interessos, diners per utilitzar la targeta de crèdit i fins i tot targetes regal per contractar algun producte. Santander, BBVA i Sabadell estan sent dels més actius aquest 2023, i a més, els primers en llançar les seves promocions.

El Banc Santander s'ha centrat especialment a potenciar la venda d'assegurances a través dels seus canals digitals, com el web o app, ja que regala un xec de Click & Gift de fins a 150 euros als qui contractin una assegurança de salut entre el 13 i el 24 de novembre. A més, els ofereix un descompte del 10% en el preu de l'assegurança per a tota la vida.

Per als qui contractin en la mateixa data una assegurança d'Accidentes, el xec de Click & Gift serà de fins a 100 i si l'assegurança és d'Auto, els clients rebran un xec d'Amazon de 50 euros. Per la contractació de les assegurances de Llar i Vida, l'entitat no ofereix diners, però sí descomptes per a tota la vida del 20% i del 30% respectivament.

D'altra banda, el banc càntabre regalarà 20 euros als clients que contractin la seva targeta de crèdit fins al 30 novembre, només per fer una despesa mínima de 100 euros. Alhora, permetrà que es puguin finançar les compres d'aquestes dates en tres mesos, totalment gratis.

Santander també engega per als clients més inversors, una oferta amb la qual podran invertir online en Bons i Lletres de l'Estat Espanyol sense comissions de custòdia i, a més, del 20 al 24 de novembre, també sense comissions de compravenda.

BBVA torna 50 euros

BBVA també se sumeixi al Black Friday tornant 50 euros a tots els nous clients que s'obrin un compte 'online' i realitzin una compra fins al 26 de novembre amb la seva nova targeta per import igual o superior a 50 euros. Es tracta d'una promoció que només estarà disponible per als nous clients del compte online del banc, que no té comissions, ni demana de domiciliar la nòmina o rebuts.

En paral·lel, el banc basc manté el seu famós pla 'Convida a un amic' amb el que poden aconseguir fins a 350 euros els que ja són clients, ja que guanyen 35 euros per cada nou client s'obri un compte al banc a través d'ells, fins a un màxim de deu persones.

Sabadell reemborsa el 5% de les compres

El Banc Sabadell també ha llançat diverses promocions pel Black Friday i estaran actives fins al pròxim 30 de novembre. Una d'elles és la concessió de préstecs de fins a 60.000 euros en només 2 minuts, si se sol·licita de manera online, sense necessitat de domiciliar la nòmina ni haver de contractar alguna assegurança.

Juntament amb préstec va associada una targeta gratuïta sense comissió d'emissió ni manteniment, que torna un 5% de les compres que es facin amb ella fins al 5 de gener, sense límit de saldo.

D'altra banda, l'entitat llança una oferta per incentivar l'ús de la targeta de crèdit entre els seus clients actuals, a qui preveu tornar fins a 1.000 euros de l'import de les compres. En total reemborsarà 10.000 euros a deu clients que paguin amb l'esmentada targeta durant el període de promoció.