T'has plantejat alguna vegada la possibilitat produir la teva pròpia electricitat? Si mai no ho has fet, potser ha arribat l'hora que ho facis. I és que, a través de l'autoconsum solar fotovoltaic, aconseguiràs estalviar en la teva factura de la llum, ser autònom i proveir-te d'energia verda.

Concretament, si tens plaques fotovoltaiques instal·lades a casa, ho pots fer a través de la Bateria Virtual de Naturgy. Aquest instrument et permet acumular com a saldo l'import corresponent als excedents energètics no compensats i utilitzar-lo per reduir el cost de les teves factures.

La Bateria Virtual et permet treure el màxim profit dels teus excedents energètics no compensats

La Bateria Virtual ofereix un avantatge addicional davant la compensació simplificada d'excedents, que només descompta l'import de l'energia que s'aboca a la xarxa elèctrica fins al límit del cost de l'energia consumida durant el mateix mes. Tanmateix, la Bateria Virtual et permet acumular l'import no compensat per utilitzar-lo en altres moments de l'any al mateix habitatge en el qual s'ha generat aquest saldo o fins i tot en altres propietats en les quals es tingui contracte d'energia amb Naturgy.

Amb la Bateria Virtual, la teva energia excedentària guanyarà valor. A més, reduiràs el cost de les teves futures factures d'energia (tant de llum com de gas) fins a arribar a 0 euros sempre que tinguis prou saldo a la bateria virtual.

L'estalvi final dependrà de la correlació entre la quantitat d'energia abocada a la xarxa i el consum realitzat pel punt de subministrament. En aquest sentit, escau destacar que qualsevol saldo acumulat a la Bateria Virtual que no hagi estat consumit serà vàlid durant un període de cinc anys.

Amb la Bateria Virtual, la teva energia excedentària guanyarà valor i reduiràs el cost de les teves futures factures d'energia

La Bateria Virtual està dissenyada tant per a usuaris amb un sistema d'autoconsum individual, com per a aquells que formen part d'una comunitat d'autoconsum col·lectiu.

casa plaques solars / Naturgy
Foto: Naturgy

Així pots beneficiar-te de la Bateria Virtual

Si vols beneficiar-te de la Bateria Virtual i no tens plaques solars a casa teva, primer has d'instal·lar-te-les. Ho pots fer clicant aquí.

Tingues en compte que passar-te a l'energia solar és molt més fàcil i barat del que creus, ja que Naturgy s'ocupa de tot, de principi a fi. Des del disseny de la instal·lació, l'adquisició d'equips, la legalització, la posada en marxa, la gestió de subvencions dels Fons Next Generation, el finançament i l'opció d'incorporar bateries fins als serveis de manteniment associats a la instal·lació.

Naturgy s'ocupa fins i tot de gestionar subvencions Next Generation per a les teves plaques

Per contra, si disposes de plaques solars, només has de contractar el servei clicant aquí.

Aposta per la Bateria Virtual, la teva butxaca i el planeta t'ho agrairan!