La campanya de MediaMarkt amb el Black Friday és una aposta per segmentar les ofertes per setmanes. Així doncs, en aquests moments hi ha la promoció Setmana Black fins el 17 de novembre i, a posteriori, farà coincidir la gran data del 24 de novembre amb una altra de les setmanes especials que ofereix. Però en paral·lel, també juga molt amb la compra online i anuncia descomptes del 22% per tots aquells usuaris que es connectin a una hora determinada del vespre.

La filosofia d'aquesta companyia és jugar amb els preus i les ofertes i ha estès aquesta política a pràcticament tots els dies de l'any. Un aspecte similar segueix El Corte Inglés tot i que no estén tant les ofertes i en el cas d'Amazon, la via online és més forta que MediaMarkt que conserva aquest canal amb l'espai físic de les seves botigues.

📅 Dates del Black Friday 2023 en altres marques:

Ofertes constants

Si mirem la web, hi ha les ofertes del dia o també les ofertes especial calefacció que s'adapten a la baixada de temperatures, de la mateixa manera que ho van fer durant l'estiu amb els ventiladors i els aparells d'aire fred. "Tot i que oficialment aquest any el Black Friday és el proper 24 de novembre de 2023, a MediaMarkt celebrem les Setmanes Black Friday, amb ofertes durant tot el mes de novembre. Des del dia 1 ja pots comprar els teus productes preferits al millor preu. Apunta't a la nostra newsletter i rebràs tota la informació de les nostres ofertes i promocions en exclusiva", es promocionen d'ençà que vam celebrar la Castanyada.

A MediaMarkt tenen ofertes i gangues per aquest Black Friday 2023 perquè puguis gaudir d'ofertes a les millors marques com, Samsung, Sony, LG, Xiaomi, Lenovo, Nintendo Dyson, Cecotec, Balay, Bosch. Però també fan promocions de mòbils i smartphones, portàtils, televisors, electrodomèstics, consoles, tauletes o jocs. El termini per tornar o canviar la teva comanda online o les compres realitzades a qualsevol de les seves botigues físiques és de 60 dies. Per a comandes realitzades al nostre Marketplace, el termini de devolucions d'un producte és de 30 dies des de la data de lliurament de la comanda. Recordeu que tant el producte com els seus accessoris han d'estar en perfectes condicions en el moment de la devolució. 

Fundada el 1979, MediaMarkt és líder a Espanya i Europa al sector de la distribució de productes d'electrònica de consum, entreteniment i electrodomèstics. L'any 2015 es crea la divisió d'empreses de MediaMarkt on s'ofereixen solucions professionals adaptades a les necessitats de cada empresa.