El Black Friday de Nike complirà el calendari més estàndard amb l'obertura del 24 de novembre a nivell de grans descomptes. No obstant, ja ha avançat els preus més suculents als seus membres i anuncia que, en total, s'ofertaran 4.857 productes amb descompte entre roba i calçat. Així doncs, com t'ho has de fer per avançar-te? Nike està present en moltes botigues multimarca, com per exemple El Corte Inglés, però si vols anar a parar al seu portal oficial, la millor manera és seguir els anuncis que fan de forma digital o dirigir-te a un punt físic en la gran data marcada.

📅 Dates del Black Friday 2023 en altres marques:

Avantatge si ets Member

Si et vols avançar, t'has de registrar com a Product Member i ja t'avancen en el formulari, on has de donar nom cognoms correu electrònic telèfon personal i DNI, que aquest servei està disponible tot l'any, més enllà de la data marcada. Algunes ofertes que aquests membres ja tenen disponibles poden arribar del 30% al 50% de descompte. Et fem un tastet: Air Jordan 2 Retro Low Quai 54 Home 101,97 €, abans 169,99 €; Nike Air Force 1 '07 de 90,97€, abans 129,99€; Nike Sportswear x Nike United faldilla de 55,97€, abans 79,99 €; una Jordan Flight samarreta Knit de 32,97€ i abans 59,99€, entre d'altres. En paral·lel, també hi ha una casella fixada anomenada 'Ofertes' on n'ho ha d'altres més atemporals, tot i que és més difícil cercar un producte de moda o relativament nou amb un descompte important. En aquest apartat, més enllà de sabatilles o roba esportiva, també hi ha accessoris i complements, qualsevol talla per a menors, però també adults; i per a qualsevol disciplina esportiva com el futbol, bàsquet, gimnàs, excursionisme, golf o ioga, entre d'altres. 

En qualsevol dels casos citats, la política de devolucions sempre és la mateixa. Quan compres productes Nike online, tant a la Nike App com a Nike.com, pots tornar-los si estan sense fer servir ni rentar i tenen totes les etiquetes en un termini de 30 dies des de la compra (s'apliquen algunes excepcions ). Aquest període de prova també s'aplica a les sabatilles Nike By You personalitzades. D'altra banda, recorda que les devolucions són gratuïtes per als Nike Members. Pots tornar productes comprats a una Nike Store en un termini de 30 dies des de la data de la compra sempre que no els hagis fet servir ni rentat i tinguin totes les etiquetes, però s'apliquen algunes excepcions. Només heu de portar els productes i el justificant de compra al lloc de compra original. Tant si ets Nike Member com si vas fer la compra amb un compte de convidat, pots enviar-nos els productes o tornar-los a algunes Nike Stores.

És fàcil tornar la teva compra realitzada a una Nike Store. Només has de portar els productes sense haver-los fet servir ni rentat i amb totes les etiquetes al lloc de compra original juntament amb el justificant de compra i tenir present que s'apliquen algunes excepcions. Si no pots tornar els productes a la mateixa botiga, posa't en contacte amb nosaltres per parlar de les teves opcions. Si teniu un producte defectuós o amb tares i fa menys de 30 dies que l'heu comprat, podeu optar per l' opció de devolució estàndard que us vagi millor. Passats 30 dies, ens hauràs de contactar per iniciar el procés de devolució. A més, alguns productes Nike inclouen garanties o clàusules de protecció específiques que s'estipulen per escrit. Consulta les etiquetes o la targeta de garantia per obtenir més informació sobre devolucions.