L'estratègia de la marca francesa de roba infantil Okaïdi és ben diferent de la d'altres grans competidors del seu mateix país. Així doncs, mentre altres grups com Petit Bateau han abandonat la importància del punt de venda arreu de l'Estat espanyol i tan sols permeten la compra en línia, Okaïdi segueix una línia ben diferent: ampliar la presencialitat amb el punt de vista posat a Catalunya.

Els plans pels mesos vinents

Okaïdi, la marca per a nens de 0 a 14 anys, pertanyent al grup IdKids, accelera la seva expansió amb l'obertura d’entre 20 i 25 punts de venda a Espanya, 14 de la mà del grup Talaman com a franquícia, en els 4 mesos vinents. Okaïdi busca consolidar-se com una de les empreses referents en moda infantil, especialment, al territori català, i les obertures es començaran al mes de juliol a Igualada. 

Després d'aquesta primera obertura, s'obriran a l'agost les persianes de Barcelona (Sant Gervasi i Collblanc), Vilafranca del Penedès, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Mollet. Seguirà, així mateix, el camí per les localitats de Barcelona (Sant Andreu i Calvet), Calella, Blanes, Palamós, Figueres i Palma de Mallorca.

Canada House s'uneix a l'univers Okaïdi

En paral·lel, també s'ha anunciat una fusió. El grup Talaman, actual propietari de Canada House, ha decidit transformar les botigues Canada House i unir-se a Okaïdi amb 14 dels seus establiments mitjançant franquícia. Aquesta transició, que es realitzarà durant els 3 mesos vinents, amb un format de botiga de 50 a 100 m², donarà lloc a més de 70 establiments per a la marca de moda infantil a Espanya i Portugal.

Okaïdi compta amb 3.000 treballadors i és present a 51 països amb 890 botigues. Sergi Brunet, director general del grup IdKids a Espanya i líder de l'expansió del país, subratlla: "Després de duplicar el benefici d'explotació o EBITDA el 2022 respecte al 2021 i una primera part de l'any, 2023 es presenta excel·lent obtenint un creixement del 15% en els darrers 12 mesos. L'obertura de més de 20 punts de venda consolida rotundament la presència i l'èxit de la marca al mercat espanyol”. En l'àmbit estatal, les províncies on té més presència Okaïdi són: Barcelona, Madrid, Gran Canària, Saragossa i Girona.

Foto Sergi prensa (1)
Foto Sergi Brunet, director IdKids Espanya

Aquesta marca, englobada en IdKids, també compta amb altres firmes com Obaïbi, Jacadi Paris, Oxybul, Catimini, Absorba, Lili Gaufrette, Z, el mític gos del Chipie i Confetti. I també en el terreny dels serveis amb Rigolo Comme La Vi, N'Joy i IDTROC.