La nova edició del Festival d'Eurovisió ja ha començat. Puntual, a les nou del vespre, el Centre de Convencions de Tel Aviv ha donat la benvinguda a milions d'espectadors de tot el món.

Mentre Miki Núñez espera pacientment el seu torn, els quatre presentadors han donat el tret de sortida. Bar Refaeli amb un vestit espectacular i lluny dels problemes que va tenir en els assajos generals, amb un descuit que va fer bullir Twitter. Assi Azar, casat amb un arquitecte català, al seu costat, i després, els primers països en interpretar els seus temes.

eurovisio presentadors

TVE

I entre els primers representants, n'hi ha alguns que s'enduen la palma del freakisme. Actuacions que feien posar els ulls com taronges davant el que s'estava veient. Com per exemple, el representant de San Marino, Serhat, amb el seu "Say Na Na Na":

Per no parlar de la reencarnació del grup Parchís, aquí representada pels txecs Lake Malawi. Només faltava el dau i la fitxa blava. O la Isabel Pantoja albanesa. O Michela, la cantant de Malta que semblava sortida d'una festa de final de curs a l'escola:

La xarxa encara té moltes hores per endavant. Algun representant s'endurà a caseta un bon feix de mofes.