Tot a punt perquè aquest dissabte al vespre se celebri un nou Festival d'Eurovisió. Veurem en quin paper queda el representant espanyol, Miki Núñez. Milions de persones posaran els ulls en la seva actuació i en la resta, esperant coronar el nou vencedor en la gala que se celebra a Tel Aviv. Els espectadors, però, a qui veuran més vegades serà als presentadors de la gala, quatre israelians, entre ells, Assi Azar, casat amb un arquitecte català, o la top model Bar Refaeli.

bar refaeli3

@barrefaeli

Una de les millors models dels darrers anys, sens dubte, de qui tothom destaca, a banda del seu talent i la seva bellesa, la seva espontaneïtat i gràcia. D'aquí que la organització hagués pensat en ella per ser una de les copresentadores. Després de dies i dies de preparació, aquesta està sent la setmana gran per Refaeli i tot l'equip que s'encarrega d'organitzar Eurovisió. Una setmana plena d'assajos, amb dues semifinals incloses i la gran final d'aquest dissabte.

bar refaeli2

@GenBoners

I el que tenen els assajos és que de vegades t'agafa amb la guàrdia baixa. I això és el que li ha passat a l'ex de Leonardo di Caprio. Asseguda en un costat de l'escenari en una de les pauses mentre es feien proves tècniques, al costat de Netta, la guanyadora de l'any passat, Refaeli deixa entreveure la seva roba interior en una imatge que ha esvalotat els eurofans i els que no segueixen Eurovisió. L'impressionant vestit sense tirants i de tall curt li ha jugat una mala passada, que ella ha resolt amb tota la naturalitat del món.

bar refaeli4

No hi ha dubte que Bar Refaeli s'ha endut els "twelve points" a la naturalitat.