El Partit Popular continua demostrant que ni la geografia ni els idiomes són el seu fort. Bé, ni la democràcia, ni la identitat, ni l'avortament, ni la violència de gènere, ni... Un moment. Recuperem la geografia i les llengües estrangeres, que sí no no acabem. La xarxa encara riu amb la intervenció del secretari general del PP, Teodoro García Egea, que es va trobar cara a cara amb Gabriel RufiánLa Sexta Noche. Allà va protagonitzar una nova demostració d'intel·lectualitat sublim al referir-se a Waterloo, on té el domicili l'expresident a l'exili i candidat de JuntsXCat a les europees, Carles Puigdemont. Waterloo? Us equivoqueu. Teo ens ho explica: "Un señor se ha tenido que ir a..."  

teo garcia egea la sexta noche   atresmedia

La Sexta

Waterworld? Guandebur, Watermur, Wundermur? Què ha dit realment García Egea? L'endevinalla corre per les xarxes i encara no s'ha trobat la resposta més adequada. I mira que tampoc és tan difícil dir-ho correctament. Alguna vegada haurà sentit a parlar de Napoleó, oi? O fins i tot del grup musical ABBA?  No, Teodoro, és més de Cañita Brava. Alguns, com l'Antonio Baños, no s'han pogut estar de compartir el divertit (i certament, ignorant) moment del debat.

Wanterbund. Watermunt. Bé, allà on s'amaga Puchimón. Una nova creació de la mateixa factoria responsable del "aquí en Getxo, Gipuzkoa" o de "¿Qué tenemos detrás? ¿Qué es, la Catedral?" a Palma, les dues perletes geogràfiques de Pablo CasadoPassegen el seu desconeixement de la geografia i les cultures espanyoles, europees o mundials amb la mateixa alegria que s'envolten en la bandera per intentar fer rabiar els no nacionalistes espanyols. En això sí que tenen un màster, els populars

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat