El Barça és com la Família Reial de Catalunya. Els seus integrants són rics, famosos, cobejats i treballen pocs dies. Però tenen l'admiració de molta gent, els culers satisfets amb el joc i els resultats de l'equip de Xavi. Ara que s'acaba la temporada, els cracs culers seguiran sent notícia, no pels gols sinó pels amors. I entre els joves de l'equip campió n'hi ha un que encara no té nòvia, Pedri. És l'estrella, quan ha faltat el Barça ha mort, i ara Telecinco difon qui s'ha lligat, una instagramer madrilenya, exfutbolista i opositora a soldat, molt explosiva, Lorena Ramiro:

Al Socialité de Núria Marín del cap de setmana a Telecinco afirmen que "Tenemos todos los detalles de la relación que mantiene el futbolista del Barça Pedri con Lorena Ramiro, una conocida influencer. Un testigo nos asegura que han pasado tres días en un hotel de Barcelona sin salir de la habitación. Os contamos todos los detalles y aportamos pruebas que demuestran que es Lorea Ramiro quien estuvo con el futbolista en esa habitación. "No salen para casi nada", detalla el testigo y añade lo siguiente: "Están todos los días en la habitación. Ella debía estar ya en la habitación esperando, porque él llegó solo y la habitación estaba a nombre de ella". Seguimos la pista de esta chica y destapamos todas las pistas que apuntan directamente hacia ella". Un testimoni, client d'un hotel del Passeig de Gràcia sosté que la noia tenia una suite reservada als seu nom on esperava a Pedri. Només sortia a fumar. A un directe li pregunten "Qué tal Barcelona" i ella exclamna "hija de p..." pequè no volia revelar què hi feia i sobretot amb qui.

Novia Pedri en Barcleona Telecinco
Nòvia de Pedri a Barcelona Telecinco
Pedri Lorena Telecinco
Pedri Lorena Telecinco

Como Pedri por su casa, Així entrava i sortia el jugador del Barça de l'hotel. El noi és solter i empalma noies com gols: d'una en una i sovint.

La relació sentimental de Pedri i Abril Cols, influencer catalana

Pedri va tenir abans marro amb una altra estrella de les xarxes, en aquest cas catalana, que es diu Abril Cols. Té 1 milió de seguidors, 24 anys i una vida sentimental tempestuosa. Acaba de trencar amb el seu xicot, un pilot de Moto2 de Múrcia, Fermín Alguerete. L'Abril el va enviar a pastar fang de manera pública després de descobrir l'afició del paio per mantenir converses íntimes i molt personals amb seguidores que no coneixia de res. Una dada que va enfurismar Cols, que l'acusava d'infidel i partia peres. El posava verd a xarxes socials i el sentenciava. Això passava fa un mes i ara ha arribat el torn de la venjança del pilot. Ferit al seu orgull ha contraatacat i ha acabat esquitxant Pedri, que no se l'esperava.

Pddri Barça GTRES
Pddri Barça GTRES

Cal entendre Pedri, aquestes instagramers són clòniques, semblen totes la mateixa persona.