El F.C.Barcelona va anar al Japó a participar en un amistós contra el Vissel Kobe, l'equip liderat per la llegenda culer Andrés Iniesta. Aquest encontre tenia com a objectiu posar fi a l'experiència del manxec a terres asiàtiques després de 5 anys, període des que va acomiadar-se del Camp Nou. Al grup blaugrana només han van ser absents Sergi Busquets i Jordi Alba, qui acaben de dir adeu a l'equip, així com Pedri i Alejandro Balde, que es troben lesionats. El jove lateral barceloní de 19 anys va patir una entrada extremadament dura per part d'un jugador del Mallorca i no ha pogut finalitzar la temporada. En tot cas, amb la conquesta de la Lliga i la Supercopa, a més d'haver marcat el seu primer gol contra l'Espanyol el mateix dia que els culers es coronaven campions, el jugador amb el número '28' pot sentir-se satisfet, orgullós i pletòric. La vida li somriu. 

Una felicitat de la que també està gaudint fora dels terrenys de joc. Parlem d'afers sentimentals, amorosos o 'lo que surja'. La jovenalla del primer equip del Barça tenen molt d'èxit en aquest terreny: Gavi té nova parella, Pedri salta de flor en flor​ i Baldé, de la mateixa quinta, festeja amb una model brasilera explosiva. EN BLAU pot assegurar en exclusiva que el passat dilluns 5 de juny, durant la festivitat de la Segona Pasqua, els veïns d'una urbanització de luxe de Sant Just Desvern els van veure sortint del domicili d'ella, molt a prop de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. De qui es tracta? De Luana Sandien. Té 30 anys, un fill i un passat molt relacionat amb el F.C.Barcelona i l'esport en general. És l'exesposa de Maciej Lampe, ala-pivot que va vestir la samarreta blaugrana entre 2013-2015, després de passar per l'NBA durant poc més de tres temporades.

Macej Lampe Youtube
Macej Lampe / Youtube

Alejandro Balde amb una explosiva model brasilera amb passat blaugrana: Luana Sandien

Sandien es va separar de Lampe, actualment a les files del Limoges francès, i continua vivint a Barcelona amb la criatura que van tenir en comú. La brasilera és coneguda als ambients barcelonistes, l'han relacionada amb més jugadors culers en el passat. Res confirmat, però si molts indicis, informen les fonts consultades per EN BLAU. El que no té discussió, però, és que ha fet match amb Alejandro Balde i que té esperances en que la relació fructifiqui. Té plans de futur; el que no sabem és quines intencions tindrà el jove futbolista. La diferència d'edat no és un obstacle insalvable, però sí podria influenciar en futures decisions. També els problemes que, informen diferents mitjans, té amb el pare del seu fill per la custòdia. Sigui com sigui, el que és ben segur és que a hores d'ara s'ho estan passant bé. Balde té qui el cuidi durant la convalescència. 

Alejandro Balde Xavi Hernández Barça / Foto: EFE
Alejandro Balde / Foto: EFE
Luana Sandien Instagram
Luana Sandien / Instagram

Les fotos de la Luana deixen sense alè, però també li han suposat problemes

La brasilera té un compte d'Instagram d'aquells que deixen sense respiració. És molt aficionada a l'esport, al luxe, a la samba i a viatjar. També a regalar imatges impactants de la seva anatomia, que han cridat l'atenció de revistes com Playboy. Algunes d'aquestes estampes li han suposat problemes greus, com ara als Emirats Àrabs: el gener de 2021 protagonitzava un seguit d'instantànies mig en topless al desert i provocava un escàndol. El tipus de moralitat que impera en aquelles terres, un masclisme recalcitrant disfressat de tradicions i creences, va obrir la porta a pals, insults i fins i tot amenaces. Sortosament no va passar res greu. Aquesta és la Luana, la nova il·lusió d'Alejandro Balde.

Luana Sandien 3 Instagram
Luana Sandien / Instagram
Luana Sandien 2 Instagram
Luana Sandien / Instagram

Amor passatger o relació sòlida i amb futur? Seguirem atents. De moment, el que sempre diem: visca l'amor.