El Tigrinho ja mossega. Vitor Roque per fi juga al Barça i el que és més important: marca gols. Exactament, el que el club blaugrana esperava de la perla de 18 anys que ha vingut des de l'Athletico Paranaense, i que hem trigat a descobrir, bàsicament, per la manca de minuts. Des de la banqueta és difícil ajudar l'equip. Per això quan ha sortit al camp ha pogut destacar. Tant, de fet, que els àrbitres ja li han agafat la matrícula: l'expulsió surrealista a l'estadi de l'Alabès torna a deixar ben clar el significat del madridisme sociològic. Una vergonya.

En tot cas, els gols són boníssimes notícies per a Roque i el seu seguici. El jugador ha aterrat a Catalunya amb bona part de la seva família: els pares, la germana Vitòria i la seva dona, la influencer Dayana Lins. La brasilera és molt activa a les xarxes socials, i comparteix cada instant de la seva nova vida. De vegades entendridora, com quan se sorprenia del fred (sí, del fred) que fa a Barcelona. Altres, combativa: el tigre badallant durant les continuades suplències del seu estimat era un missatge corrosiu contra el tècnic Xavi Hernández. La finestra de la Dayana és ben sucosa, traspua bon rotllo en general. Tanmateix, les publicacions d'avui són més aviat tristes. Enyorades. Els hi falta algú que es va quedar a Brasil. I estan desitjant que pugui aterrar a Barcelona i formar part de l'aventura de la seva vida.

Vitor Roque Dayana y familia Instagram
Vitor Roque, Dayana Lins i la resta de la família / Instagram

Qui troben a faltar? Doncs el seu gos, un Chihuahua mexicà de 4 anys que respon al nom de Dobinho. És importantíssim per a la parella, de fet té compte d'Instagram, com la Nala, la gossa d'Alexia Putellas. En Dobinho continua al Paranà, a Curitiba, ben cuidat per l'entorn del futbolista. Per la raó que sigui, encara no s'ha produït el seu trasllat. I se li està fent bola al matrimoni. "Estem ansiosos per la seva arribada", confessen. El vídeo de Vitor Roque jugant amb l'animalet sobre el llit del dormitori és autèntic amor. Els que s'estimen els animals, i els gossos en particular, saben de la potència d'aquests moments en família. Sí, amics i amigues: un gos és de la família. Com un germà. Com un fill. Així és.

Vitori Roque perro Instagram
Vitor Roque i el seu gos / Instagram

Que estan tristos no ho diem nosaltres: és la mateixa influencer la que ho expressa, amb la famosa paraula en portuguès "saudade". Lins arriba a qualificar-lo com "el meu fillet", celebrant el seu aniversari en la distància amb una fotografia important: la del dia de la boda de la parella, i en la que no hi va faltar el Dobinho. Es veu que l'arribada del gos és imminent, i això segur que insufla encara més poder i energia al Tigrinho. Que el facin soci del Barça però ja: tot l'ajut és poc. Benvingut, amic de 4 potes!

Vitori Roque Dayana Lins perro Instagram
Vitor Roque, Dayana Lins i el gos Dobinho / Instagram
Vitor Roque Dobinho Instagram
Vitor Roque i Dobinho / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!