La família blaugrana ha crescut amb l'arribada del Tigrinho, Vitor Roque. La perla brasilera de 18 anys ja s'ha entrenat a les ordres de Xavi Hernández a l'Estadi Johann Cruyff, amb les graderies plenes de canalla i també dels fans número 1 de l'ex de l'Athletico Paranaense: el seu seguici íntim. Roque ha arribat amb la seva flamant dona, la influencer Dayana Lins, els seus pares Juvenal i Hercilia, i la germana Vitòria, qui han pogut copsar l'estima de la nova afició del davanter i comencen a descobrir l'estil de vida a Catalunya. Si tot va bé, es quedaran aquí molt de temps.

Roque ja marca gols com a culer, ni que sigui als entrenaments. Un bon i necessari presagi per a un equip que no passa ni molt menys pel seu millor moment. Hi ha moltes esperances dipositades en ell, malgrat que necessitarà temps d'adaptació a l'esquema de joc i la singularitat de Can Barça. De moment progressa adequadament. Que duri!

Vitor Roque estreno Insta
Vitor Roque signa autògrafs a Barcelona / Instagram

Mentre en Vitor suava, corria i xutava a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, la seva família omplia les xarxes socials amb fotografies i vídeos immortalitzant un dels moments més importants de la carrera del futbolista. El salt a Europa és un somni compartit per jugadors del seu potencial, i Roque ja l'ha fet realitat. L'alegria dels que més l'estimen és innegable, els enormes somriures al rostre els delaten. Després de conèixer les instal·lacions i de trobar-se amb la culerada, el seguici ha celebrat el seu primer gran dinar a Catalunya. Tot fantàstic i ideal. Només hi ha un "però". I certament, és entendridor

Dayana hermana y madre Insta
Dayana Lins amb la mare i la germana de Vitor Roque / Instagram

Què en pensen que ha estat el primer que ha impactat la Dayana? El fred. Sí, fred. Els catalans, per no dir la resta de l'Estat i d'Europa, es petaran de riure. Els 10-15 graus d'aquests dies, valors més alts que de costum per a aquesta època de l'any per culpa del canvi climàtic, els han semblat com una excursió al Pol Nord. Però clar, arriben de Curitiba, en ple estiu. El clima local, tot i no ser purament tropical, és diferent. Sigui com sigui, escriu: "Sol você é o meu milhor amigo". La Dayana suplica a l'astre rei que no l'abandoni, que el necessita. És o no és d'una innocència arrabassadora? Veurem quan toqui anar a Pamplona, a Vitoria-Gasteiz o similars. Que vagin comprant mantes, polars i ampolletes de ratafia. Les necessitaran. En tot cas, bem-vindos!

Dayana Lins pareja Vitor Roque Barcelona frio Insta
Dayana Lins, dona de Vitor Roque / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!