Que no busqui més. Si Felipe Juan Froilán de Todos los Antros vol trobar feina no cal que faci paperots viatjant a Abu Dhabi perquè la mare Elena, que ja no sap ni on ficar-se de la vergonya, digui que el nen no és que sigui un tarambana; el que passa és que a Espanya no li donen oportunitats per convertir-se en un home de profit, un pencaire. Pipe, nen, ho tens clar: munta't una agència de publicitat especialitzada en locals d'oci tèrbols i exclusius. Amb la seva última peripècia a l'after de 1.500 euros d'entrada, sauna, dutxes, substàncies i clientela heterogènia, d'on el va desallotjar la policia a les 9 del matí, ha aconseguit que se'n parli d'aquest garito sense descans. A veure, que el preu farà que la majoria de potencials interessats en accedir-hi no passin de la porta, però entre la marabunta segur que pesquen clients nous. A banda de l'oferta pròpia del club, hi ha un al·licient: la tafaneria i el safareig. Perquè resulta que allò està infestat de cares conegudes, de famosos, de VIPS de la televisió. I més concretament de Telecinco i 'Sálvame'. Una mena de parc d'atraccions.

El programa de Jorge Javier Vázquez, poc pudorós quan toca destapar els secrets, misèries i similars dels seus tertulians, s'ha llançat en planxa sobre la qüestió i ha començat a destapar els noms d'aquells que freqüenten el local. Alguns no sorprenen gens ni mica, com Rafa Mora. Ell ha estat allà, i fins i tot sembla ser que va ser l'after on va tenir una topada amb Froilán la passada nit de Cap d'Any. El que si resulta més sorprenent és que Kiko Matamoros, un animal nocturn de carrera, rebutgi de forma tan categòrica ni tan sols haver-se acostat a 500 metres de la seva entrada: sobta la seva exaltació, serà que no vol problemes de parella ara que és a punt de casar-se. Però si parlem de sorpreses, la mare de totes elles saltava minuts després: una VIP veterana i que no casa amb aquest estil. El pollastre, dels grossos. 

Froilán GTRES
Froilán / GTRES
Desalojo after Froilan Telecinco
Desallotjament de l'after de Froilán / Telecinco

'Sálvame' destapa que una tertuliana molt famosa coneix l'after i que hi va allà per fer intercanvi de parelles

Ja saben que a 'Sálvame' poques coses són casuals. I la revelació d'aquesta identitat va ser cuinada a foc lent, fent xup-xup, afegint els ingredients necessaris quan toca. Tan senzill com trobar un paio que faci de testimoni, posar-li una màscara i la veu distorsionada, i després tenir preparada a una col·laboradora a plató com ara Carmen Alcayde que remati la feina. El primer pas, el de l'home disfressat, és important. Un senyor que es fa dir Apolo i que aporta una dada sucosa: l'after no és només un after, també funciona com a local d'intercanvi de parelles les nits de divendres i dissabte. Swingers, experiències sexuals amb desconeguts. Activitats que no serien alienes per a gent del programa, que hi va sola o acompanyada per les seves parelles. Ara s'entén tanta dutxa i tanta sauna, allà s'hi sua i no precisa o exclusivament per ballar reggaeton. A continuació, el nom: Lydia Lozano. Boom. 

Jorge Javier Vázquez teléfono Lydia Lozano Telecinco
Jorge Javier Vázquez, Carmen Alcayde i un emmascarat destapant Lydia Lozano / Telecinco

La ira de Lydia Lozano, colossal: "No tienes huevos"

Una Lydia que no es podia defensar, no era a plató. Casualitat. Això sí, va trucar immediatament Alcayde i va esbroncar iradíssima la seva amiga. "Estaba fuera de sí, yo pensaba que estabas allí porque fuera una fiesta, no es ilegal ni nada, no pensaba para nada que fuera así". Resulta que sí, que Lozano hi havia anat una nit a un aniversari. Tanmateix la resta era una invenció. Però el tal Apolo de la màscara reblava el clau: ha estat en més ocasions, de vegades amb en Charly, d'altres "con otras personas”. Eso sí, “no lo he visto con mis ojos, pero ha entrado en una habitación acompañada". Total, que la Lydia va trucar al programa i va esclatar: "Tenías que haberte subido al pulpillo a decir que es mentira pero no has tenido los huevos de hacerlo, yo por ti hubiera dado la cara". La canària, una fúria. A casa seva semblaria la niña del exorcista o Chucky. Una cosa així.

Lydia Lozano disfraz Telecinco
Així estaria Lydia Lozano a casa seva / Telecinco
lydia lozano marit GTRES
Charly, el marit de Lydia Lozano / GTRES

El final? Llàgrimes, reconciliació de les dues amigues i mastegot final: el marit Charly no perdona Carmen Alcayde: "Muchas gracias, ya tienes un amigo menos".