L'univers Sálvame té una màxima: esprémer els col·laboradors fins a que no puguin més. Dels que van començar el programa fa gairebé 10 anys ja queden pocs fent de tertulians.Tots han anat caient destruïts per la maquinària d'explicar les seves intimitats fins a devorar-los: el mateix Jorge Javier, Kiko Matamoros, Raquel Bollo, Karmele Marchante o Rosa Benito. Una de les que s'ha mantingut al programa des del principi és Lydia Lozano. És de les poques que ha aconseguit que la seva parella no s'assegui al plató per explicar les misèries quotidianes. Charly és el seu marit i famós només d'oïdes, fins que una revista l'ha tret en portada en banyador, ulleres de senyor gran i bevent alcohol:

portada 3490 lydia lozano 1530633114

Lydia llueix un vestit de bany groc canari en solidaritat amb els presos polítics, o perquè creu que el color li estilitza la figura. Carlos García-San Miguel és l'arquitecte amb qui porta dècades casada i li aguanta el cubata a unes gandules a Tenerife de vacances. Paolo Vasile s'està pensant si enguany serà el primer agost que no emetrà Sálvame. Unes merescudes vacances per repensar el format que segueix fent audiències correctes però no estratosfèriques: l'últim Sálvame Limón, no apte per menors i emès a les 4 de la tarda, fa un 8,4% i Sálvame Naranja, en horari protegit, un 12,3%.

Agraeix al municipi de Güímar la rebuda, tot i que algun veí l'ha traït fent-li unes fotos que no li hauran agradat. El ganxo de la portada no és ella sinó el seu gairebé inèdit marit. Sempre l'ha volgut protegir de la fama però ara Charly apareix a Diez Minutos. L'interior de la revista és ple de fotos i textos: "Celebraron en junio de 2015 sus bodas de plata y, claro, después de casi tres décadas juntos, están de lo más compenetrados ¡hasta se sientan igual en la tumbona!. Lydia, a sus 57 años, lució una figura estupenda con un bañador amarillo, que posteriormente cambió por otro negro. Mientras su marido escogió unos diseños de flores de lo más coloridos".

Periodisme rosa d'estiu. I el bigoti i la panxa de Charly a tots els kioscos d'Espanya. Se'ls veu enamorats i compenetrats. Confiem que tot el que faci l'arquitecte amb la periodista no duri Diez Minutos.