Froilán està escrivint les pàgines més polèmiques de la seva vida. Això són paraules majors: parlem d'algú que va fer una puntada de peu a una cosina durant el casament de Felip i Letícia, que es va disparar un tret amb una escopeta o que va protagonitzar baralles molt passades de voltes amb l'ex nòvia Mar Torres; que insulta asiàtics, policies o comunistes sense complexos, s'involucra en batusses amb armes blanques o fins i tot estavella cotxes de matinada amb la seva germaneta de l'ànima, Victoria Federica. I ens deixem molta, però que molta cosa. No està gens malament per a tot un nebot i net de reis, a banda d'un possible aspirant al tron espanyol. Ara bé, no en té prou. Mai no en té, de fet.

El penúltim escàndol és de traca: desallotjat d'un after amb aspecte d'una altra cosa a les 9 del matí després de 72 hores de festa en tornar del seu fugaç desterrament a Abu Dhabi. Un local ple de drogues, de menors, de saunes i jacuzzis i, el més important, de persones molt poc recomanables. Aquesta és la vida d'en Pipe, un desgavell consentit per Zarzuela, que li posa fins a 3 policies que li fan de guardaespatlles. Bé, ja li han tret, perquè era insostenible. Ni els mateixos escortes el suportaven, en pla 'esto no está pagado'. Al final li hauran de posar una polsera telemàtica. Per molt que Felip i fins i tot la mare Elena tractin de reconduir-lo, no hi ha manera: fa el que li rota.

froilan fiesta terraza GTRES
Froilán en plena discussió / GTRES
Froilán en una discoteca   T5
Froilán, el rei de la nit madrilenya més sòrdida / Telecinco

La vergonya consumeix la família de Froilán i la pròpia Zarzuela

La desesperació dels Borbons és més evident que mai. I la vergonya també. Sí, ja sabem que la Família Reial i els seus satèl·lits no han estat mai un exemple de conductes exemplars, ni tan sols de penediment. Pensin en Joan Carles dient allò de "lo siento, me he equivocado, no volverá a ocurrir" després de la famosa cacera d'elefants amb l'amant Corinna, i de la nata que es va fotre per anar massa content en la festa posterior a la matança. Aquest és el màxim reconeixement de culpa que trobaran en aquesta nissaga, i mirin com ha acabat la cosa: amb el pare de la democràcia espanyola amagat a Abu Dhabi des de fa 2 anys i mig. Si algú espera una disculpa d'en Froilán, el nét més semblant a l'emèrit, que vagi buscant una cadira ben còmoda, passarà molt de temps sobre ella. Li importa tot un rave. 

Juan Carlos y Froilán GTRES
Joan Carles i Froilán / GTRES

La infanta Elena desapareix de la feina en ple escàndol i torna camuflada com una espia de tebeo

No passa el mateix amb la mare de la criatura, que ja no sap ni on ficar-se. La vergonya la consumeix. I li afecta en el seu dia a dia. Resulta curiós, si més no, que la "doña" hagi desaparegut de la seva feina durant els dos darrers dies. A veure, que imaginem que la seva posició no és la més transcendental en l'organigrama del seu treball, però faltar en un moment com aquest... és simptomàtic. Com ho és també la forma de presentar-se de nou, camuflada i intentant passar desapercebuda. No, no ha aconseguit el seu objectiu: ni el cotxe nou de trinca ni el vestuari d'espia de tebeo l'han salvada. Ulleres de sol, gorra ben ajustada, abric negre de coll alt... Fa una mica de riure i tot. Els reporters d'Europa Press l'han caçada, clar, la tenen molt controlada. I han deixat constància de les seves ocurrències en els dies més durs d'una mare... i una germana de rei. 

Infanta Elena gorra incógnito Chance Europa Press
La infanta Elena torna a la feina camuflada / Chance Europa Press
Infanta Elena cara rara GTRES
La infanta Elena està passant vergonya / GTRES

Com la cosa segueixi així, veurem l'Elena desterrant-se a ella mateixa als Emirats. Seria més fàcil, perquè no canviaran Froilán. És incorregible.