Els retocs estètics per veure's millor estan a l'ordre del dia. Moltes són les persones que decideixen passar per la sala d'operacions per acabar amb els seus complexos i donar un nou aire a la seva imatge. Això mateix és el que ha fet Víctor Sandoval, col·laborador del programa Sálvame, de Telecinco. El tertulià, a través de les seves xarxes, ha comunicat l'últim que s'ha fet, per a preparar el seu cos de cares a l'estiu i lluir una silueta del més envejable. De què es tracta?

Victor Sandoval CuatroVíctor Sandoval, Cuatro

"Amb la pandèmia he tornat a posar-me amb sobrepès", confessa el de Madrid a través del seu compte d'Instagram. Motiu pel qual ha decidit confiar en la màgia de la pilota gàstrica per "tornar al meu pes". Una intervenció "ràpida i sana", assegura, per recuperar la talla que lluïa abans que el coronavirus es colés en les nostres vides. I és que al igual que moltes persones, Víctor Sandoval, ha pujat de pes arran d'estar tant temps tancat a casa i no parar de menjar. Així ho ha comunicat ell mateix:

Víctor Sandoval, Instagram

Víctor Sandoval, Instagram

Tot i que aquesta no és la primera vegada que Sandoval confia en els poders de la pilota gàstrica per perdre els quilos que li sobren. Fa dos anys, al 2019, també preocupat pel seu físic i la imatge que projecta quan està davant de les càmeres, va optar per fer el mateix. "Val la pena", confessa el tertulià de Telecinco. Per a gustos, els colors. Hi ha qui confia en el poder de l'exercici i la dieta per baixar de pes. I d'altres, com Víctor, en la cirurgia estètica. Una intervenció amb la que, suposadament, pot baixar fins a 15 quilos en 16 setmanes. Serà aquesta vegada la definitiva? O tornarà a patir un efecte rebot? La pilota gàstrica de Víctor Sandoval, per cert, s'acosta als 3.000 euros.