Víctor Sandoval està de reformes. Els darrers anys, el periodista madrileny resident a Sitges ha travessat els moments més crítics de la seva vida i, per refer-se, ara necessita un canvi radical. A la ruptura traumàtica amb el seu ex, Nacho Polo, van seguir els problemes de salut i la ruïna econòmica: “Cada noche pido a Dios que se me lleve”, deia fa uns mesos. Però ara, Víctor Sandoval vol deixar aquest mal tràngol enrere i mirar endavant amb una altra cara. Literalment.

víctor sandoval 3  telecinco

Mediaset

El popular col·laborador de televisió s’està sotmetent aquests dies a un munt d’intervencions per transformar el seu físic. La primera de totes, l’empelt capil·lar que es va fer dilluns. Tan bon punt va sortir del quiròfan, Víctor Sandoval va compartir amb els seus fans la primera imatge del seu cap vermell, desitjós de veure com li comencen a créixer els cabells.

victor sandoval empelt capil·lar instagram

@sandovalizateoficial

L’endemà, el tertulià de Sálvame va tornar a passar per la sala d’operacions perquè li retoquessin la cara. Aquest cop, sense cirurgia. Víctor Sandoval s’ha canviat el nas gràcies a un tractament innovador: la remodelació nasal amb hidroxiapatita càlcica. Amb aquest nou mètode no cal utilitzar cap bisturí, només unes quantes injeccions, i la intervenció no dura més de 5 minuts. El periodista ha acabat així amb el seu nas aguilenc. Ara el té recte, “con la punta más redondeada y levantada”. Però el resultat no és definitiu, i adverteix: “No os asustéis al verme, tengo el efecto lógico del post-operatorio y soy un monstruo. Tengo la cara infladísima y los ojos ni se ven”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por fin tengo la nariz RECTA, sin CABALLETE y con la punta mas redondeada y levantada!! Sin cirugía, en 5 minutos y gracias a @josemanuelgomezvillar que me hizo una remodelación nasal con hidroxiapatita calcica! La ciencia avanza q es una barbaridad! Lo próximo q me haré también os sorprenderá muchísimo! Mañana tengo mi sección en Sálvame, no os asustéis al verme, tengo el efecto lógico del post-operatorio y soy un monstruo!!! 😂😂 ... la cara inflamadisima, los ojos ni se ven! Parezco un 🐒 monito 😂😂 pero mis perritos necesitan ser adoptados y estaré deforme pero intentando buscarles un hogar 🐾 #victorsandoval #sandovalizate #perroquebien #telecinco #mediasetespaña #salvame @livetmedical

A post shared by Victor Sandoval (@sandovalizateoficial) on

Al seu compte d’Instagram, únicament una foto de l’abans i el després del nas. En canvi, a Telecinco sí que mostra la cara. I és idèntic a Octavio Aceves.

victor sandoval salvame

Mediaset

octavio aceves tarot tv

Només li falta posar-se a tirar les cartes.