El periodista Víctor Sandoval ha reaparegut a Sálvame després de molts dies. I només fer-ho, s'ha enfonsat. La presentadora Carlota Corredera li ha preguntat com estava i ell s'ha emocionat en explicar els últims mesos que li ha tocat viure, veritablement dramàtics. Fa dos mesos va morir el seu pare i ara és a punt de traspassar la seva mare: "Hoy o mañana, probablemente".

sandoval2

Telecinco

Explica Sandoval que "Mi madre se está muriendo". Té 92 anys i està ingressada a l'hospital San Rafael des de fa dos dies, a pal·liatius, on està al costat de la seva filla i germana de Víctor. Després d'haver-se contagiat per coronavirus, va superar la malaltia, però el covid-19 la va destrossar per dins, ha admès el periodista. "Vino a morir a casa pero ya tenía mucho dolor y tuvo que volver a ingresar otra vez". "Se está apagando", li diu Corredera. I ell respon amb un colpidor "Es que ya no está". Una mare a qui no li van dir que el pare va morir.

sandoval4

Telecinco

Sandoval s'ha mostrat destrossat, i que "aprovecharé una pausa para ir a hablar con la psicóloga". Però mentrestant, ha tingut temps de seure a plató i revelar que la mare "Lleva una semana agonizando. Ahora entiendo la palabra agonía. Es horroroso". La situació de la seva mare ha fet que porti uns dies per oblidar: "Me quedé afónico, perdí la voz, tuve un shock emocional, le cogí miedo a salir a la calle, estaba aterrorizado". Amb la terrible sensació quan li van confirmar la imminent pèrdua: "No es ganas de llorar, es una sensación muy rara, como si me faltara el aire".

sandoval3

Telecinco