Ven a cenar conmigo ha tornat a Cuatro amb quatre concursants famosos d’allò més histriònics: l’actriu Bibiana Fernández, l’expresidiari Dionisio Rodríguez àlies El Dioni, el periodista del cor Víctor Sandoval i la televisiva Carmen Borrego. Els dos últims, enemics íntims. Així que tan bon punt es van veure les cares, la nit de dimecres, a la primera entrega d’aquesta temporada, els ganivets van començar a volar entre ells.

Carmen Borrego Victor Sandoval

Mediaset

Víctor Sandoval va ser el primer a rebre els convidats VIP de Ven a cenar conmigo. Totalment a cegues, per cert: desconeixia per qui havia de cuinar fins que no van ser tots a casa. I és clar, quan va sentir el timbre, es va dirigir al rebedor i es va trobar de cara la filla de María Teresa Campos, no sabia on ficar-se: “Cuando he abierto la puerta y la he visto, me quería morir”. Carmen Borrego, que també ignorava on anava a sopar, no s’ho podia creure: “¿No me podrían haber puesto con otra persona? Me parecía un poco dañino”.

Victor Sandoval

Carmen Borrego

Mediaset

Excompanys a Sálvame, Sandoval i Borrego es van llençar els plats pel cap des del primer moment: “Encontrarte con la muerta de frente...”, se’n fotia ell. L’anomena així perquè diu que, dins seu, és com si fos morta, perquè no la suporta i no la vol ni veure. Ella tampoc no es queda enrere: “Mejor no bebo vino para no decir lo que no debo decir”. Quan els va posar l’aperitiu, la filla de la Campos va trobar l’oportunitat perfecta per humiliar el seu amfitrió: “¿Has puesto todo lo que tenías para tirar?”. Formatges i conserves. “Para hacerme una idea, ¿la cena también es de lata?”.

ven a cenar conmigo

Mediaset

Però si la trobada va ser tensa, el sopar encara més. Quan Sandoval va esmentar la germana de la convidada, el mal ambient ja es va fer insuportable del tot: “Yo seré feliz cuando haga un trabajo que me guste. Yo no soy Terelu, que si lo pide por televisión...”, explicava en Víctor abans que Borrego l’interrompés. “A Terelu vamos a dejarla en paz, que no ha venido a cenar. ¿Vale? Por ahí no voy a pasar, por ahí me cabreo”. Males cares i tibantors entre tots dos. “Víctor puede ser muy dañino y a veces no es consciente del daño que hace”, afirmava ella després del xoc.

Victor Sandoval Cuatro

Carmen Borrego Cuatro

Mediaset

Amb aquesta mala maror, no seria estrany que el sopar se’ls acabés indigestant a tots.