TV3 fa periòdicament dues entrevistes anomenades "institucionals" perquè són obligades: una al president de la Generalitat i una altra al cap de l'oposició. El format és especial: en directe, dura molt (una hora), s'emet a prime time i la fa el director de la cadena. Vicent Sanchis ha quadrat l'agenda amb Inés Arrimadas per televisar aquesta conversa diumenge 11 de novembre a les 21:55 en lloc del 30 minuts.

COMUNICACIÓ copia (1)

L'última trobada entre tots dos va ser al desembre per les entrevistes electorals. Una topada assegurada per les males relacions de Ciutadans amb la TV de la Generalitat. Albert Rivera i Inés Arrimadas mantenen dia sí i dia també que TV3 és una "màquina de propaganda independentista" i tenen fixació especial amb els programes d'humor. Tracten Polònia i Està passant com si fossin Telenotícies. L'entrevista es farà en diumenge com un Barça-Madrid, tindrà tanta audiència com un Barça-Madrid, les aficions estaran tan dividides com en un Barça-Madrid i l'avantmatx està com el d'un Barça-Madrid. Abans de jugar-se, els espectadors de TV3 ja la critiquen. El discutible és que alguns s'oposin no al que digui Arrimadas sinó al mer fet que es faci l'entrevista. Demanen la dimissió de Sanchis per l'anunci de l'entrevista:

arrimadas sanchis tv3

TV3

La xarxa és lliure de criticar i els espectadors lliures de mirar la TV que volen, però passa com amb Jordi Cañas, per molt que a un sector d'espectadors els irriti un determinat discurs, convé escoltar totes les veus. I que TV3 doni veu a polítics catalans no és una anomalia. S'equivoca qui creu que Arrimadas-Sanchis no farà audiència. Es fa en diumenge perquè és la nit de més consum televisiu de la setmana. Com el Barça-Madrid.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat