La relació de Ciutadans amb TV3 és porosa, es toquen i es retroalimenten. Jordi Cañas contra Pilar Rahola, tots dos de Tot es mou, Ciutadans contra Sanchis com a imputat per l'1-O i ara Nacho Martín Blanco, tertulià de la cadena pública autoexclòs de TV3. El diputat taronja ataca des del Parlament a Jair Domínguez. A la mateixa Comissió de Control en què Sanchis ha explicat per què s'ha fet fora Laura Rosel el diputat volia que pel mateix preu Sanchis fes fora el número 2 d'Està passant. El mateix Jair ha penjat el discurs de Martín Blanco per acusar-lo de 'pimpín', en argot seria "pringat", un "matat", un infeliç:

jair dominguez TV3

TV3

Jair Domínguez ja va patir una querella per sortir a un programa de Bibiana Ballbé disparant fotos. Ara s'ha doctorat esnifant les ratlles de la bandera i tot quan gag inconoclasta se'ls ocorri a Minoria absoluta. A Martín Blanco li ha molestat que després que el passat 21-D amb motiu del Consell de Ministres a Barcelona un reporter d'Intereconomía, Cake Minuesa, fos colpejat, Domínguez fes aquest tuit:

martin blanco ACN

ACN

Resulta còmic escoltar en seu parlamentària un tocat i posat diputat llegir textualment "puño en la cabesa" amb essa (minut 1:29 del vídeo). Martín Blanco demana a la presidenta en funcions de la CCMA que el faci fora: "El senyor Jair s'extralimita i desbarra, és inadmissible en una TV pública. És inacceptable que paguem algú que banalitza la violència d'aquesta manera. Ens obligarà a pagar el sou d'aquest agitador de l'odi. TV3 ha de prescindir-ne, de desfer-se'n. Ja n'hi ha prou d'aquesta voràgine". La xarxa s'ho pren així:

TV3 hauria de plantejar-se molt seriosament retransmetre la Comissió de Control del Parlament a TV3 per TV3. Sembla un bucle, però és millor que les actuals telesèries.