Tot es mou ven la seva col·laboradora Juliana Canet com "la nostra instagramer preferida" i la més jove tertuliana de l'espai de Melero. En l'últim programa de TV3 la jove va voler jugar a provocar tietes amb sinònims catalans de masturbació femenina. Només va escandalitzar twitter i el diari ABC que els dedica un article crític. Parlant del succionador de clítoris que es regalarà aquest Nadal, la col·laboradora d'Helena Garcia Melero es refereix a "les tietes catalanes que es decideixen a anar a la merceria a comprar-lo". Una paròdia tronada.

clitoris tv3

TV3

Canet: "Soc una defensora de la llengua catalana tot i fer barbarismes. S'ha de dir "tocar-se" o "arreglar-se tota sola". En català tot pot ser guai. La meva preferida és "pentinar el gat". Que el castellà no ens envaeixi. Volem masturbar-nos en català. Feu-vos el ditet en català". Marquina afegia excitat: "No m'has dit una altra: 'manejar l'allioli". 

marquina tv3

TV3

El diari ABC ho agafa per la banda que crema "Una colaboradora de TV3 pide masturbarse en catalán 'para que no nos invada el castellano'. La propaganda independentista puede llegar hasta límites insospechados y en algunos casos puede llegar a rozar el esperpento". La falsa provocació de TV3 ha despertat l'unionisme, tabarnesos i ultres que critiquen Tot es mou per dir en quina llengua cal masturbar-se:

La col·laboradora de Cardedeu, que connecta vía webcam per fer-ho més modern, estudia filologia catalana. I quan no té feina, el gat pentina.