Leo Messi és a punt d'agafar el seu avió privat camí de la seva nova vida, tot sembla que a la capital de França. Marxarà amb la dona, Antonela Roccuzzo, i els tres fills Thiago, Mateo i Ciro. Entre les  moltes mostres d'escalf hi ha de personalitats públiques, com per exemple els jugadors o les seves dones per Instagram, i les anònimes. Milions de culers li envien missatges a les xarxes.

Quatre arreplegats han anat a molestar els Messi a la porta de casa seva a Castelldefels. Una casa imperial que EN Blau va mostrar aquí.

Un incident que mai s'havia produït. Mal final per quatre ximples. El vídeo que han gravat mostra uns visitants increpant Messi i des de dins se sent la veu infantil, probablement d'un dels fills de Messi.

Els autors del vídeo creuen que és el gran, Thiago que al novembre farà 9 anys. Escoltin bé:

porta casa messi

thiago messi ig

Incident amb Thiago Messi, Instagram

Uns cretins criden "Por dónde salió Messi, nos vamos a reir de Messi" i des de dins el que sembla Thiago respon "Nos vamos a reir nosotros de tu padre". Esclata tothom a riure. Thiago no és el mitjà, Mateo, una estrella als mitjans, però se li assembla.

Els Messi conservaran la mansió a Castelldefels, a la urbanització Bellamar. Una zona exclusiva on Messi va comprar per 6 milions amb pista de pàdel, pista de futbol i piscina.

Que no toquin a Messi.

---

Leo Messi és oficialment el que tots els culers ja sabien: el millor jugador de la Història. Mai un sol futbolista havia rebut 6 Pilotes d'Or, un reconeixement de tot el món del futbol. La Gala a París va tenir molts protagonistes però el centre fou Mateo Messi.

mateo mesi ig

Mateo Messi a Instagram

El fill mitjà d'Antonela i Leo és el preferit a les xarxes. Desimbolt, guapo, agosarat, divertit, espontani. El millor.

Un vídeo va enamorar tothom: com abraça el seu germà Thiago que rondina perquè l'abraça massa fort i quan es mou excitat a la butaca. 

Tres fills i una dona apoteòsics. Messi ja ho ha guanyat tot.