El comiat de Leo Messi no és encara definitiu. Molts creuen que Joan Laporta ha publicat el comunicat assenyalant La Lliga per pressionar Javier Tebas i els companys de Messi al primer equip: si tots es rebaixen el sou Messi seguirà. O si els patrocinadors de La Lliga pressionen Tebas per la pèrdua d'ingressos que suposaria la marxa de Messi, el president de La Lliga maniobrarà.

En qualsevol cas, cap dels actuals membres de la plantilla ha dit ni piu a les xarxes socials, ni el loquaç Piqué, ni el simpàtic Sergi Roberto ni el líder Ter Stegen. Ningú bada boca.

Però hi ha companys de Messi que ja no són a l'equip que encara conserven carisma culer i el més gran d'ells és el gran capità de Messi, Carles Puyol. Retirat del futbol i de tornada de tot, el de La Pobla no està per estratègies. Si el seu club diu que Messi marxa, és que Messi marxa, i li diu adeu així:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol)

Carlres Puyol en castellà, l'idioma amb el qual parlava amb Messi al vestidor: "Muchas gracias por todo Leo, nunca te podremos agradecer todo lo que nos has dado, te deseo lo mejor. Visca el Barça💙❤️" amb foto de Puyol capità felicitant Messi el dia que lliura al Camp Nou una de les moltes Pilotes d'Or que ha guanyat. Puyol d'esquenes, l'important és Leo. 

Ha rebut els primers comentaris a Instagram d'altres ex, com Patrick Kluivert, que penja una cabra blanca que en anglès és goat (greatest of all times), el més gran de tots els temps.

carles puyol trist gtres

Carles Puyol, GTRES

600 mil likes en poques hores a Puyol. Adeu Messi? Ja ho veurem.

--------

Leo Messi dimecres es va desplaçar des d'Eivissa fins a Barcelona per firmar aquest dijous la renovació amb el Barça. Feia setmanes que els termes estaven acordats, per la qual cosa l'argentí, després de guanyar la Copa Amèrica, va marxar tranquil de vacances, a l'espera que el seu pare i representant, Jorge Messi, i el club blaugrana solucionessin l'escull del límit de la massa salarial imposat per LaLiga per poder oficialitzar-ho tot. Messi volia seguir al Barça, i per a això s'abaixaria el salari un 50%, i el Barça faria un esforç per aconseguir que seguís, per la qual cosa l'acord semblava qüestió de temps.

Va arribar el cap de setmana i tot semblava encaminat per poder anunciar la fumata blanca dijous dia 5. Jorge Messi aterrava a Barcelona, menjava amb Joan Laporta per ultimar els últims serrells i s'oficialitzava l'acord, amb Messi a la ciutat per estampar la firma. Divendres havia de ser el dia Messi. Firma oficial, fotografia amb Laporta i la nova samarreta i roda de premsa. Tot se n'ha anat en orris en qüestió de minuts.