Ser famós i tenir xarxes socials implica les seves coses bones i també les seves coses dolentes. Les coses com són. Dolentes com la que en les últimes hores li ha passat a la model de Barcelona, Vanesa Lorenzo, enamorada i feliç del qui fos jugador del Barcelona, Carles Puyol. La maniquí, aprofitant el bon temps que està fent aquests dies, de sol i intensa calor, ha gaudit d'un deliciós dinar a la platja en companyia d'un gran amic seu.

Per a l'ocasió els dos s'han donat cita al bonic poble de costa, Calella de Palafrugell, a la província de Girona. Vanesa i el seu amic, anomenat Raul Marina, han degustat un suculent dinar al restaurant Sol i març de la localitat catalana, a escassos metres de la platja. Una bonica i agradable jornada amb el seu amic, de la qual la maniquí no ha dubtat a presumir a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 420.000 seguidors.

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

"14 anys d'amistat", escriu la parella de Carles Puyol a les seves xarxes socials juntament amb l'emoticona d'un cor blanc, en senyal de puresa. Una publicació que ha compartit durant el dissabte 17 de juliol i que no ha passat desapercebuda per a gairebé ningú. Vanesa, protegint-se del sol amb una enorme pamela clara i lluint un afavoridor biquini negre sense tires, llueix el millor dels seus somriures mentre mira a càmera en una fotografia tipus selfie.

El seu amic, Raul, assegut davant seu, presumeix d'escultural anatomia deixant els seus enormes braços i pectorals al descobert. Una captura que els dos es van prendre al seu pas pel restaurant, mentre esperaven que els portessin el dinar que havien demanat. "T'estimo", escriu l'amic de Lorenzo en la fotografia, juntament amb un cor vermell passió. La captura de la que estem parlant és la següent:

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Una fotografia a les xarxes socials que no ha estat exempta de polèmica. I és que Vanesa Lorenzo ha rebut un comentari, per part d'una persona anònima, que no li ha fet res de gràcia. És més, s'ha arribat fins i tot a molestar. No és per a menys. Unes paraules fora de lloc a les que la de Barcelona no ha dubtat a respondre. El comentari que ha crispat molt Vanesa Lorenzo, per passar una agradable jornada amb el seu amic Raul, ha estat: "Puyi atent". La prova:

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Perfil d'Instagram de Vanesa Lorenzo

Dues paraules amb què la persona anònima dona a entendre que l'amic de la model podria fer trontollar la relació de molts anys entre Vanesa i Carles. "Res a témer", ha contestat molesta la maniquí al comentari rebut. Un atac que no ha passat desapercebut per a altres dels seguidors de la catalana, qui ràpidament han sortit en la seva defensa. "Que comentari tan ximple", "Em pixo amb el comentari" o "En aquesta societat una dona no pot ser amiga d'un home?", són alguns dels missatges que es poden llegir. Carles Puyol no ha escrit res, ni tampoc li ha donat 'm'agrada' a la foto. Tot bé?