Carles Puyol és, als 43 anys, la icona més respectada entre tots els exjugadors del Barça. No és entrenador, com Xavi Hernández o Pep Guardiola. No és en actiu com Andrés Iniesta. No forma part del primer equip com Gerard Piqué o Leo Messi. És una altra categoria: icona perquè sí. Adorat pels seus companys i pels seus competidors.

Es va trencar la cara, a vegades literalment, amb el Barça i la Selecció espanyola. Mai va aixecar la veu contra ningú, sempre respectuós, i el que més agrada al camp: suava, corria i s'hi deixava la pell. One team player: pocs jugadors han jugat tota la vida a un equip, com Messi o Puyi.

carles puyol gtres

Carles Puyol i Manuela, la seva filla, GTRES

Apareix a la premsa esportiva com a futur director esportiu del Barça sota la presidència del seu amic Gerard Piqué. Com a la premsa blava: per la seva idíl·lica relació amb la model Vanesa Lorenzo i les seves dues filles Manuela i María.

Carles cor de Lleó té passió per la família, els colors, el país i els amics. El de La Pobla de Segur acaba de penjar fotos d'adolescència i joventut amb la colla d'amics al Pallars. Un d'ells ha mort prematurament i Puyol li dedica un post d'Instagram que parla sol: un grapat de fotos amb els dos amics de festa, gaudint de la vida.

Una vida que el seu íntim ja no pot gaudir. Descansi en pau:

puyol 4

puyol 6

puyol 7

Carles Puyol, Instagram

Puyol ha volgut acomiadar-se d'un amic de la infància amb un escrit que posa la pell de gallina:

"Contigo descubrí lo que es un amigo, la amistad verdadera, sin secretos ni prejuicios. Desde que te marchaste no he dejado de pensar en ti ni un sólo día, te echo mucho de menos y muchas veces pienso lo bien que nos lo pasaríamos en esta etapa de la vida, sin ti ya nada es igual…Te quiero soci!❤️".

Un amic del poble que fa anys que els va deixar. Ara commemora la seva marxa. El millor defensa del Barça s'enyora de com seria ara compartir-ho amb algú que emanava felicitat, que l'encomanava. A cada foto:

puyol 1

puyol 2

puyol 3

puyol 5

Fotos de Xavi Pérez i Puyol, Instagram

El difunt és Xavi Pérez, veí de La Pobla que va morir en un accident de cotxe a Tremp l'any 2016. Anava sol al volant. En Xavi era íntim de Carles Puyol des de la infància, ja que van créixer pràcticament al mateix carrer de la Pobla, i durant l'etapa en actiu de l'excapità, la seva presència va ser habitual en l'entorn del Barça.

Era representant de joves futbolistes amb Puyol, a l'agència de Ramon Sostres i Iván de la Peña. A més, era un gran aficionat a l'ciclisme i a l'esport en general. Hi ha likes de Xavi, Sergi Roberto, Carles Aleñà o Cesc Fàbregas, tots de La Masia. 300 mil likes en 6 hores. impressionant:

TJUITç

carles puyol cerca gtres

Puyol, GTRES

------

Quan Carme Barceló, periodista culer, ha enviat una nota de comiat en català s'ha omplert Instagram de catalanòfobs:

Carme Barceló: Un encant. Un bon tio. Sempre el recordaré amb moltíssim carinyo ❤️

Respostes catalanòfobes: "Me quieres comer los huevos polaco??? / Le critiqué que hablara en catalán porque es un personaje público y estaría bien que todos entiendan lo que dicen nada más...a mi los catalanes no me hicieron nada no te confundas / O sea que yo me entere, que por ser personaje público,ya de por si tiene que hablar SOLO en castellano… / No respetas nada, anormal. Si te molesta no la sigas más. Os puede la fobia al catalán, paletos"

Instagram s'esta convertint en un nou twitter, un fangar que ni respecta un espai de condol.