La selva de la TV fa que un programa líder com Tarda oberta fos fulminat a TV3 i els seus dos presentadors hagin de buscar-se la vida. Mentre Ruth Jiménez ha escrit un llibre a quatre mans amb la seva parella, Santiago Tejedor, titulat Volver a empezar, qui sí que ha tornat a començar és Vador Lladó. I parteix de zero, literalment. El seu Los infiltrados a la TV de Jaume Roures GOL va debutar dijous amb un 0,9% i el segon programa va baixar al 0,3%. Dos mil espectadors a Catalunya van seguir aquest espai que només s'emet dos dies a la setmana, dijous i divendres. Una tria estranya de dies i d'horari (va a les 12:30 del migdia) que fa difícil la fidelització. Qualsevol promoció és poca per una cadena que el dia del debut de Vador no va passar del 0,5% de mitjana, tot i que el programa de Manolo Lama El golazo va fer a Catalunya 17 mil espectadors i va arribar a l'1%. Xifres diminutes per a una TV amb ambició de créixer. Vador en castellà sona així:

El programa tracta l'actualitat futbolística amb el to humorístic dels programes del locutor de Mataró. S'ha emportat part de l'equip que tenia a Tarda oberta: l'imitador Alan Lillo, la col·laboradora Ares Teixidó o el reporter Isma Juárez, que també ha fitxat per Late Motive a #0 amb Andreu Buenafuente. Altres no han pogut fer doblet, com Núria Casas que ha preferit quedar-se a l'equip d'Hora Punta a les ordres de Javier Cárdenas, on va ser-hi poques hores un altre dels que ha seguit Lladó, Enric Lucena. Llueixen així a la taula del programa:

Jaume Roures sap que té una TV de pagament, Bein, on emet els continguts Premium com el partit Barça-Athletic de Bilbao de les 4 de la tarda de diumenge que va fer un espectacular 14,7% mentre la seva cadena gratis, GOL, es mou en xifres irrisòries. Com a gran empresari gestiona tot com un pack on els productes es complementen. La feina de Vador Lladó és donar-se a conèixer a Espanya comentant futbol amb col·laboradors catalans i majoritàriament culers.

vador llado twitter

@VadorLlado

L'audiència de l'estrena a l'Estat tampoc no van ser bona: 0,8% tot i que divendres va enfilar-se a l'1,4%. És de justícia comparar-lo amb l'altre programa de la cadena, El golazo de Manolo Lama que amb molts més mitjans i trajectòria fa unes xifres similars de share. La seva lluita per treure el cap acaba de començar. Una manera de fer-ho és que Ares Teixidó es "confongui" i on havia de dir David Bisbal digués David Bustamante, evocant el seu suposat affaire sexual amb el cantant càntabre. Un lapsus que van recollir molts mitjans. Fos un gag de guió o un truc per captar l'atenció, el cert és que Los infiltrados té un repte descomunal al davant: que se sàpiga que s'emet.