Vador Lladó torna a la TV. Quan Jaume Roures va competir amb la resta de productores catalanes per aconseguir un dels contractes més sucosos de la TV, el del programa de les tardes de TV3, va apostar pel locutor de RAC 105. Per deixar la ràdio va pactar una durada determinada del projecte, que TV3 no ha complert. Mentre els tribunals decideixen si la supressió de Tarda oberta va ser legal, el locutor manté la relació laboral amb Mediapro i Roures no vol tenir-lo plegat de braços amb una cadena pròpia i mancada de continguts: GOL. Per entendre el programa que hi farà Vador a partir del mes de març cal entendre la cadena. Pocs espectadors la tenen sintonitzada entre els 15 primers canals del comandament a distància i això és verí per a l'audiència. Quan emet partits de futbol aconsegueix bons resultats. L'últim València-Barça de Copa del Rei que va emetre un dijous GOL compartit amb Telecinco va aconseguir a la TV de Roures un fabulós 13,4%. Però l'últim dijous sense retransmissions esportives tot GOL va fer un ínfim 0,8%. El més destacat és el programa que presenta cada migdia Manolo Lama.

lama gol

@lamacope

El Golazo s'emet entre 14 a 16h cada sobretaula amb el locutor que Paolo Vasile va fer fora de Cuatro dissolent Los Manolos. Ara la competència és triple: Lama a GOL, Carreño a Cuatro i Pedrerol a La Sexta. Com que aquesta franja està agafada, En Blau avança que el nou programa de Vador Lladó anirà abans, a les 12 del migdia. És el pitjor horari d'audiència de la cadena: ahir va fer un 0,3%. De moment s'emetrà de març a juliol amb opció d'una segona temporada. Vador Lladó ja ho anuncia al seu twitter:

Els continguts seran els habituals d'una cadena esportiva: faran un cop d'ull als esports amb una mirada divertida. Entreteniment i esport. No serà El Chiringuito que Pedrerol fa a Mega però l'equip de Lladó a TV3 no tenia recances amb fer zàpping del programa d'Atresmedia. El problema és que ara Vador emetrà per tota Espanya i en castellà, per tant el programa no pot ser descaradament culer, tot i que els qui el facin siguin seguidors del Barça. Algunes cares que Vador tenia a Tarda oberta el seguiran en aquesta nova aventura televisiva. No es poden confirmar noms perquè encara s'està preparant. 

foto 697808O

ACN

Un repte per l'equip de Vador Lladó: debutar en castellà per oferir una mirada desacomplexada dels esports per a tota Espanya. Sense nom encara, En Blau els proposa un que combina l'anàlisi arbitral dels partits des d'una barra prenent un gintonic de Vador Lladó: El VAR de GOL.