Gerard Piqué ho va tornar a fer. Ahir va ser el seu dia gran amb la Kings League, la competició que ho ha revolucionat tot. Javier Tebas s'ha hagut de menjar les paraules amb l'èxit acollonant d'aquesta mena de futbol-espectacle que s'ha viscut en les 12 primeres setmanes de l'any i que ahir va culminar amb una gran festa al Camp Nou. Jan Laporta i el propi Piqué van ser els amfitrions de la gran Final Four i TV3 no es va voler perdre el circ de la Kings League. Un circ que va ser retransmès a partir de les onze de la nit després d'un especial '30 minuts' sobre l'apoteòsic èxit del format.

L'equip de TV3 estava format pel David Grau, la Maria Fernández i la Laia Ferrer, tres pesos pesants dins del món de l'esport català. Amb Grau i Fernández pivotant la transmissió, Ferrer estava a la zona mixta del camp fent entrevistes a Ibai Llanos, Spursito, Adrián Contreras (president guanyador)... i a Gerard Piqué. Batejat com "el pare de la criatura" (de la Kings League, no de la futura amb Clara Chía), Piqué va subratllar la fantàstica acollida de tot el torneig, en especial d'aquesta fase final a l'Spotify Camp Nou des de les tres de la tarda fins passades les deu de la nit. Amb Ferrer als micros, Piqué es va buidar: "No esperàvem que sortís tant bé. Avui és el clar exemple que a la gent li agrada. La gent ho pateix i ho gaudeix: ens encanta veure els nens amb els avis i les famílies. El que volem és que la gent s'ho passi bé veient-ho". El més fort, però, vindria a continuació...

Laia Ferrer sabem que és una gran comunicadora i una periodista top, però no sabíem que també li agrada la premsa rosa. Com a bona catalana documentada, està al cas de la nova nòvia jove de Gerard Piqué, Clara Chía. I també de la cançó de l'exnòvia de Piqué, Shakira, que li va dedicar fa un parell de mesos una brutal cançó a l'ex del Barça que va revolucionar mig món. Ferrer segur que l'ha escoltat i l'ha ballat i ahir, amb molt d'encert, li va voler fer una brometa final a Piquetón. Va treure a col·lació a Chía, amb la següent afirmació. La Laia li va dir al Gerard que la Kings League "clara-ment ha sigut un èxit". Unes paraules que, en comptes de provar-li malament al Gery, el van fer riure. I a nosaltres també: Laia, tu sí que ets clara-ment un èxit. Un èxit televisiu. EN Blau t'estima.

Laia Ferrer IG stories
Laia Ferrer IG stories

Una jornada de rècords

Fins a dia d'ahir, la Kings League havia anat batent rècords jornada rere jornada. La presència de Ronaldinho fa unes quantes setmanes al Cupra Arena va batre tots els registres, però ahir sí que es va jugar en una altra lliga. Piqué va aconseguir que el Camp Nou s'omplís fins a la bandera amb més de noranta-dos mil espectadors i que 2.163.069 televidents veiessin el partit per les diferents xarxes socials. A tot això se li ha de sumar l'emissió en directe per TV3 per arribar a pics històrics propis d'un telenotícies estatal. Brutal tot, com el rècord Guiness que es va batre de caretes en un estadi de futbol. Fins ahir el tenia un estadi de Filipines, amb unes 30.000: ahir van reunir-se més de 90.000 caretes a la vegada gràcies a Gerard Romero i Jijantes FC.