A principis de maig podíem llegir que Vador Lladó conduiria juntament amb Ruth Jiménez el nou programa de TV3 que substituirà el Divendres, Tarda oberta.

Amb aquest canvi d’aires, el presentador mataroní posarà punt i final al capdavant del programa estrella de RAC105, el Fricandó matiner, després de gairebé onze anys presentant-lo. Per sorpresa de molts, segons publica el diari Ara, el seu substitut serà Gerard Romero, un periodista vinculat sempre al món esportiu, que també ha exhibit la seva faceta de showman aquesta última temporada a Moguts pel Barça (Cadena Ser).

Romero va finalitzar el seu periple per la ràdio del grup Prisa fa dos mesos i s’ha reincorporat -sembla ser que de manera temporal- a Rac 1, on ja va treballar-hi de l’any 2007 al 2015. Així doncs, Gerard Romero donarà el salt a la ràdio musical del Grup Godó a partir de la temporada que ve, on té la difícil tasca de plantar-li cara a El matí i la mare que el va parir. A la darrera onada de l’EGM, el programa de Ràdio Flaixbac registrava el seu màxim històric amb 210.000 oients de mitjana, mentre que el Fricandó matiner solament en comptabilitzava 132.000.

La mateixa font apunta que Romero visitarà aquest divendres l’estudi del seu futur programa, on tindrà lloc el “traspàs de poders”. Una escena semblant a la que vam poder veure amb Joan Maria Pou i Agnès Marquès al No ho sé