Els qui hem conegut en Torito sabem de l'enorme cor que té el menorquí. Sorgit de la factoria de Jordi González en aquell enyorat Vitamina N a City TV, el col·laborador va fer el salt cap a Madrid de la mà del presentador català quan va fitxar per Telecinco i allà s'hi ha quedat. A Madrid viu i treballa, en programes com Viva la vida. És una pena no haver-lo pogut tenir més temps a TV3, on només va ser-hi uns dies. 

torito altavoz

Torito / @torito.quique

A la cadena de Vasile l'hem vist fer una de les coses que més li agraden, la seva feina davant càmeres i amb un micro a la mà. Però el noi de les rastes, que ara ja no és així, més enllà de lluir els seus diferents looks i cabells a Telecinco, on veritablement és immensament feliç és quan deixa el Torito al plató i quan se'n va a casa en Quique Jiménez, el seu nom real.

torito pelos2

Torito / @torito.quique

torito pelos

Torito / Telecinco

Perquè quan torna a casa es troba amb el motor de la seva vida, la seva família. Al costat d'un andalús, Raúl, van tenir un fill, el petit Nathan, resultat d'un procés de gestació subrogada. Des que en Torito és pare, la vida li ha canviat. Viu i es desviu pel petit i fa tot el que calgui per fer-lo feliç. En Torito s'ha emocionat sovint davant de càmeres. Ho va fer fa anys a City TV, després d'acabar amb èxit un experiment televisiu al programa de González que el va dur a viure a la terrassa exterior de l'edifici del Grup Godó durant una setmana, a la intempèrie. Ho va fer quan va acabar el Vitamina N que el va llençar a la fama. I ho ha fet en diferents moments a Telecinco quan ha obert el cor, ell, que és tot sentiment, i ha reconegut que té una malaltia que arrossega des de fa temps.

torito plora

Torito / Telecinco

Però res l'emociona tant com satisfer els desitjos que té el seu preciós fill. Per molt difícils de complir que siguin. Per molt inabastables que semblin. Per molt que el petit Nathan li demani que li ensenyi a volar. Per molt que el nen li preguntés aquesta setmana al seu pare una d'aquelles preguntes que, a priori, semblen difícils de respondre: què deuria sentir en Superman al volar... En Torito no té ales. Però sí que s'ha posat la capa de superheroi i li ha donat resposta al seu fill. Com? Portant-lo a volar... "Hoy le he preguntado qué ha sentido después de volar. Su respuesta: no te lo puedo explicar con palabras".

torito i fill volant

torito i fill volant2

Torito i el seu fill, 'volant' / @torito.quique

On s'ha endut en Quique al seu fill? A Madrid Fly Oficial, on hi ha el túnel de vent més gran d'Europa, i on pare i fill han pogut experimentar què se sent amb els braços estirats, la capa onejant i sense tocar de peus a terra. Vaja, que només li faltava la música de fons de John Willimas: "Gracias por ayudarme con esta fantástica sorpresa!!!". Doneu-li al play per veure el vídeo:

Entre les ulleres de Clark Kent que porta sempre i el detallàs que ha tingut per fer feliç el seu fill, no hi ha dubte: potser en Torito no és Superman, però sí Superpare.