Canvi radical el que Torito, reporter del programa Viva la Vida, de Telecinco, s'ha fet al cap. El de Menorca va saltar a la fama amb el cabell ple de rastes de tots els colors. Un pentinat que va mantenir durant molts anys i del que es va acomiadar el dia que el seu fill va fer un any. Des d'aleshores, va apostar per lluir el cabell curt amb un voluminós i característic tupè. Un pentinat que ja forma part del passat. Doncs el de Mediaset ha visitat al seu perruquer de confiança i ha estrenat una cridanera i nova imatge, que no ha deixat indiferent a ningú. Què s'ha fet?

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Alberto Dugarte, un dels perruquers de referència de Madrid, ha estat l'encarregat de donar una nova vida a la imatge del de Menorca. Un radical canvi del que Torito va presumir, per a sorpresa dels seus companys, diumenge passat 21 de febrer al plató de Viva la vida. "M'he canviat el cabell i una dona, en sortir de la perruqueria, em va dir que li encantava el meu nou cabell estil 'chumino'", va confessar davant de les càmeres. "M'agrada, tens molt rotllo", va respondre Emma García. Torito ara és així:

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Torito, Telecinco

Un arriscat i diferent pentinat del que el reporter també ha presumit a través de les seves xarxes socials. En el seu perfil d'Instagram ha publicat dues fotografies. Una en el centre de bellesa, abans de sotmetre's al seu gran canvi, i una altra passejant pels carrers de Madrid, estrenant la seva nova imatge. Adjuntem foto:

"Ets genial", "Crac", "Molt guapo" o "Et queda molt bé" són alguns dels missatges que els seus seguidors, 170.000, li han fet arribar en veure el nou aire que ha donat a la seva cabellera. Què serà el següent amb el que sorprengui Torito? Fantasia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat