El nom de Kelly McGillis no sona massa. La guapíssima protagonista de la pel·lícula Top gun va recaptar centenars de milions l'any 1986 amb Tom Cruise pilotant avions de combat. 23 anys després s'estrenarà la seqüela Top gun Maverick i al seu tràiler no hi ha rastre de la protagonista femenina, que ara té 61 anys. L'han substituït per Jennifer Connelly que en té 15 menys i es manté dins els estàndards de Hollywood.:

val kilmer

Val Kilmer tampoc no llueix igual que aleshores però el sexisme de Hollywood no l'impedeix recuperar el seu personatge de Iceman. Ella en canvi seguirà retirada del cinema en part perquè la seva imatge no dona per la companya del protagonista Tom Cruise, a qui estar operat, tenyit i devot de la Cienciologia no li fa perdre contractes. Kelly McGillis viu feliç allunyada dels focus, amb la seva actual dona després d'adonar-se que és lesbiana:

kelly mc gillis GTRES

GTRES (1986)

kelly mac gillis gran gtres

GTRES (2018)

Casada amb un venedor de iots, divorciada, addicta, desintoxicada, casada en segones núpcies amb una executiva de vendes i retirada del cinema. Una vida que l'ha fet envellir sense cirurgia i amb més dignitat que Tom Cruise, que no ha sortit de cap armari i segueix posant la mateixa cara a totes les escenes. A Top gun 2 Cruise portarà màscara dins l'avió i actuarà només amb els ulls. No es notarà la diferència.