Toni Soler acaba 2020 amb un programa d'èxit sideral: Està passant. Feia dècades que TV3 no tenia un access al Telenotícies amb tanta audiència. Això és el que de debò molesta partits com Ciutadansencaparrats en tancar TV3. A l'última frase de l'any Toni Soler va tenir un record pels presos polítics, i pels que els mantenen a la presó. Vídeo:

toni soler frase final jueces TV3

Toni Soler i el gest d'ennuegar-se, TV3

Toni Soler: "Un record molt especial pels presos polítics, pels exiliats, per la gent que tornarà a passar el Nadal a presó o a l'exili. Pensem en vosaltres. I als jutges i els polítics que en tenen la culpa,  a veure si s'escanyen una mica amb torró d'Alacant. A la resta, Bones Festes!". Una frase que es pot dir a milions de cases però que rebenta a l'enemic habitual de Toni Soler, la seva nèmesi Jordi Cañas:

jordi cañas nadal tot es mou tv3

Jordi Cañas, el grinch del Nadal, TV3

L'eurodiputat de Cs grava la seva pantalla de TV de moltes polzades i insisteix en la dèria: "TV separatista, golpistas, deseando que se ahoguen jueces...". En realitat no és ofegar-se sinó ennuegar-se amb torró dur. Un desig gairebé infantil. Però Cañas està obsessionat amb Toni Soler ("Es putrefacto") i atia els seus seguidors contra ell:

Toni Soler Arrimadas TV3

Soler fent gags d'Arrimadas, TV3

Està passant acaba líder d'audiència (18%). Els 400 mil espectadors deixen petits els quatre gats tuitaires. Cada tuit anti Soler és més delirant que l'anterior. Cañas ja ha justificat el seu altíssim sou d'eurodiputat. Feina feta. Com El Grinch que torna per Nadal.